Πώς ο Γκουαρδιόλα θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής

Νέο συμβόλαιο τον προσεχή Μάιο αναμένεται να υπογράψει ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τη Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, καθώς η ομάδα θα πραγματοποιήσει συνομιλίες με τον 46χρονο προπονητή για να παραταθεί η τριετή συμφωνία τους.

Η Sky Sports, επικαλούμενη πηγές που συνδέονται με την αγγλική ομάδα, ανέφερε ότι η Σίτι είναι σίγουρη πως μπορεί να πείσει τον καταλανό προπονητή

να παραμείνει περισσότερο στην ομάδα.

Η Μάντσετσερ Σίτι είναι με 11 βαθμούς διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά την επέκταση του ρεκόρ σερί νικών σε 16 παιχνίδια, με την επιτυχία της απέναντι στην Τότεναμ το Σάββατο, που την διατήρησε αήττητη στο πρωτάθλημα. Ο Γκουαρδιόλα βρίσκεται στα μισά του συμβολαίου, αξίας 20 εκατομμυρίων λιρών το χρόνο, σύμφωνα με την The Daily Telegraph.

Ο Γκουαρδιόλα δεν κατάφερε να κερδίσει ένα τρόπαιο για πρώτη φορά στην καριέρα του την περασμένη σεζόν, αλλά εκτός από το γεγονός ότι είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει το πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν, η Σίτι επισκέπτεται αύριο τη Λέστερ στα προημιτελικά του League Cup και την Βασιλεία στους «16» του Champions League τον Φεβρουάριο.

Ο Γκουαρδιόλα, έφτασε στη Σίτι, μετά από τέσσερα χρόνια στη Μπαρτσελόνα και τρία χρόνια στη Μπάγερν.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα