Πώς να καταλάβεις ότι προσποιείται οργασμό

Δεν είναι μυστικό ότι οι γυναίκες – πολύ συχνά και οι άνδρες – προσποιούνται οργασμό είτε για να ικανοποιήσουν τον σύντροφό τους, είτε γιατί αγχώνονται ότι οι επιδόσεις τους δεν θα είναι καλές (το τελευταίο ισχύει κυρίως για τους άνδρες).

Ακόμα κι αν η παρτενέρ σου, όμως, δίνει… ρεσιτάλ ερμηνείας, υπάρχουν κάποια σημάδια που αν μάθεις να τα διαβάζεις, τότε είναι εύκολο να καταλάβεις ότι παίζει προσποίηση – εκτός και αν, τελικά, δεν θέλεις να μάθεις.

Δεν υπάρχουν σωματικές ενδείξεις. Με άλλα λόγια μπορεί να υπάρχει κορύφωση ηχητική, αλλά λείπουν όλα τα υπόλοιπα σημάδια που συνοδεύουν έναν οργασμό, όπως η αύξηση του καρδιακού ρυθμού, η εφίδρωση, οι συσπάσεις, το λαχάνιασμα, η διαστολή της κόρης των ματιών.

Οι αντιδράσεις διαφέρουν από έναν κανονικό οργασμό. Αν έχεις συνηθίσει στον τρόπο που αντιδρά το σώμα της σε έναν οργασμό, θα μπορείς πιο εύκολα να εντοπίσεις τις διαφορές, που είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν σε περίπτωση προσποίησης.

Τελειώνει όταν της το ζητήσεις. Μπορεί να είναι τυχαίο, αλλά είναι και εξαιρετικά σπάνιο να έρθει σε οργασμό αμέσως μετά την – ίσως πιεστική – ερώτησή σου αν τελείωσε.

Φαίνεται πως γενικά δεν απολαμβάνει το σεξ. Αν έχεις εντοπίσει μια… βαρεμάρα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, την απουσία χημείας ή ο,τιδήποτε που να σε κάνει να σκέφτεσαι ότι κάτι δεν κολλάει και ξαφνικά έρθει ο οργασμός, τότε είναι πολύ πιθανό να προσποιείται.

Keywords
Τυχαία Θέματα