Πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την Ηριάννα και τον Περικλή (εικόνες)

Πορεία αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, ενάντια στην απόφαση του δικαστηρίου που απέρριψε χθες, Δευτέρα, το αίτημα αναστολής που είχαν καταθέσει η Ηριάννα Β.Λ. και ο Περικλής Μ.

Το παρών έδωσαν μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ της Λαϊκής Ενότητας της Αναρχοσυνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Ροσινάντε και πολλές οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Η πορεία ξεκίνησε από τα Προπύλαια

και κατέληξε στη Βουλή.

Η πορεία ξεκίνησε από τα Προπύλαια και κατευθύνθηκε προς το Σύνταγμα. «Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να απελευθερωθούν η Ηριάννα και ο Περικλής. Ο αγώνας ενός μαχητικού και ανυποχώρητου κινήματος αλληλεγγύης στα θύματα της κρατικής και δικαστικής σκευωρίας μπορεί να ανατρέψει το καθεστώς αυταρχισμού, ασφυξίας και ανελευθερίας! Η νεολαία θα ζήσει ελεύθερη!», ανέφεραν στο από κοινού κάλεσμά τους οι οργανώσεις.

Πορεία με αίτημα την άμεση αποφυλάκιση της Ηριάννας και του Περικλή, πραγματοποίησαν διαδηλωτές και σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και συλλογικοτήτων του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η πορεία ξεκίνησε από την Καμάρα, πέρασε από τις οδούς Εγνατία, Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή, Βενιζέλου και κατέληξε στο σημείο απ’ όπου ξεκίνησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα