Πολυτελή θέρετρα για… αχαλίνωτο σεξ (εικόνες – video)

Μπορεί στο μυαλό σας να έχετε τα θέρετρα ως ένα μέρος για «απόδραση» και ξεκούραση σε πισίνες και spa, αλλά πλέον υπάρχουν και μερικά με πιο ενεργή…σεξουαλική ζωή!

Αχαλίνωτο σεξ και όργια όλη μέρα περιλαμβάνουν ορισμένα θέρετρα σε διάφορες χώρες.

Το πολυτελές θέρετρο «Desire Pearl» στο Πουέρτο Μορέλος του Μεξικού δίνει την ευκαιρία στους τουρίστες να ξεσαλώσουν. Διαθέτει ειδικό χώρο με «κρεβάτι του έρωτα» και ερωτικά, όπου μπορούν να κάνουν σεξ.

Το θέρετρο προσφέρει επίσης cameraman για να βιντεοσκοπήσεις των ερωτικών συνευρέσεων, αλλά και σέξι γεύματα με τροφές που ανεβάζουν τη λίμπιντο. «Παιδική χαρά του σεξ» για ζευγάρια ή swingers έχει και το «Hedonism II» στην Τζαμάικα, το οποίο διαθέτει 280 πολυτελείς σουίτες, εξωτερική πισίνα, ιδιωτική παραλία, ενώ τις νύχτες διοργανώνει και sex shows.

Στο πιο παλιό κλαμπ γυμνιστών της Αυστραλίας, το «Heritage Australia Club», που ιδρύθηκε το 1949 κοντά στο Σύδνεϋ, οι τουρίστες μπορούν, εκτός των άλλων, να ψήσουν γυμνοί κρέατα σε μπάρμπεκιου, ενώ στο «Kati Kati Naturist Paik» της γειτονικής Νέας Ζηλανδίας έχουν την ευκαιρία να τραγουδήσουν γυμνοί σε βραδιές καραόκε. Στο «Turtle Cove Beach Resort Kums» της Αυστραλίας, από την άλλη, βρίσκουν «καταφύγιο» αποκλειστικά γυμνιστές που ανήκουν στην κοινότητα LGBT.

«Έναν κόσμο ερωτικής ηδονής» υπόσχεται στους γυμνιστές το «Desire Riviera Maya Resort» στο Μεξικό, το οποίο διαθέτει δωμάτια με τζακούζι και κέντρο ευεξίας. Τέλος, στο «Hidden Beach Resort – Au Naturel Qub» , επίσης OTO Μεξικό, οι επισκέπτες μπορούν να χορέψουν γυμνοί υπό τους ήχους της disco.

Πηγή: espresso

Keywords
Τυχαία Θέματα