Ποιος κορονοϊός; Κερκίδες από τα… παλιά στη Σερβία και με τη συγκατάθεση της κυβέρνησης (video)

Η σερβική κυβέρνηση δε βάζει κανέναν περιορισμό για αποστάσεις στον μεγάλο ημιτελικό Κυπέλλου της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα. Το μεγάλο ντέρμπι θα γίνει στο «Μαρακανά» την Τετάρτη (10/06). Και τα τελευταία παιχνίδια έγιναν με κόσμο στις κερκίδες.

Τα κρούσματα κορονοϊού στην Σερβία ξεπέρασαν τις 11.500 και οι νεκροί αγγίζουν τους 250. Παρ’ όλα αυτά, η κυβέρνηση της χώρας θεωρεί ότι ένα ντέρμπι Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας, το οποίο τυγχάνει, μάλιστα, να είναι και το 200ό στην ιστορία (συνυπολογίζοντας όλες τις διοργανώσεις), είναι πάνω απ’ όλα και όλους.

Για

τον λόγο αυτό, αποφάσισε ότι δε θα υπάρχουν καθόλου περιορισμοί στις εξέδρες, για τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (10/6) στο γήπεδο της Παρτιζάν, το οποίο χωράει περί τις τριάντα χιλιάδες ανθρώπους.

Ο Ερυθρός Αστέρας, λίγες ημέρες μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος για 31η φορά και τρίτη διαδοχική, θέλει να διεκδικήσει και το νταμπλ, αποκλείοντας την μεγάλη της αντίπαλο, σε ένα ντέρμπι μίσους όπου δυστυχώς η βία έχει τον πρώτο λόγο και ο ιός Covid-19 μπαίνει στην άκρη…

Όπως αποδείχθηκε, άλλωστε, σε πρόσφατο ματς Κυπέλλου του Αστέρα, οι κανόνες περί απόστασης έχουν πάει προ πολλού… περίπατο στην Σερβία. Αντιμετώπισε την Ιντίγια εκτός έδρας και το γήπεδο ήταν γεμάτο. Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» γέμισαν την κερκίδα που τους αναλογούσε.

Οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα δημιούργησαν κερκίδα από τα παλιά σαν να μην υπάρχει κορονοϊός και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες δεν υπήρχαν ούτε αποστάσεις μεταξύ τους, ούτε κανένα άλλο μέτρο.

Οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα με την ανοχή των αρχών γέμισαν την κερκίδα όπως παλιά και στήριξαν την ομάδα τους στην προσπάθεια της να φτάσει στη νίκη με σκορ 2-1. Με αυτή την επιτυχία η ομάδα του Βελιγραδίου προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Инђија – Црвена Звезда 02.06.2020 https://t.co/P9nkDLoJL2

Inđija – Crvena Zvezda pic.twitter.com/eiFNTaG8Oz

— Српски Навијачи (@SerbianUltras) June 2, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα