Ποιοι ήταν οι συνεργάτες Σαμαρά που επιτέθηκαν σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ένα περιστατικό που θυμίζει έντονα τις πρακτικές ακροδεξιών μορφωμάτων πρωταγωνίστησαν συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά χθες, Τετάρτη στη Βουλή, την ώρα που ο πρώην πρωθυπουργός βρισκόταν στο βήμα και μιλούσε για «λαθρομετανάστες», όρο τον οποίο χρησιμοποιούν πλέον μόνο οι βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Δείτε επίσης: Τραμπουκισμοί

κατά Γάκη και Βαγενά μέσα στη Βουλή

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης, επιβεβαίωσε τη σχετική είδη που κυκλοφόρησε χθες, σύμφωνα με την οποία, ο ίδιος αλλά και η Άννα Βαγενά δέχθηκαν τραμπουκισμούς από άτομα που πήραν άδεια εισόδου από το γραφείο του κ. Σαμαρά και μπήκαν στον χώρο της Βουλής με τον στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού, Δημήτρη Σταμάτη.

Δείτε επίσης: «Παρακρατικοί του Σαμαρά μας προπηλάκισαν στο εντευκτήριο της Βουλής», καταγγέλλει ο Γάκης

Οι «νταήδες» φίλοι του πρώην προέδρου της ΝΔ, μάλιστα, φώναζαν «θα σας φάμε με κονσερβοκούτια. Σας θάψαμε μία φορά στο Γράμμο και θα σας ξαναθάψουμε» και συνέχισαν μέχρι που επενέβη η φρουρά της Βουλής και τους απομάκρυνε αφού πήρε τα στοιχεία τους.

Δείτε επίσης: «Πρωτοφανής αθλιότητα το περιστατικό με συνεργάτες του Σαμαρά», καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πολύ γνωστά «γαλάζια» στελέχη και συγκεκριμένα για τους Κωνσταντίνο Τσιμάρα, Φώτη Σιάνη, Γιώργο Λουλουδάκη και Κωνσταντίνο Κόλλια, οι οποίοι επί ημερών Σαμαρά κατείχαν κορυφαίες θέσεις στο οργανόγραμμα της ΝΔ.

Δείτε επίσης: Παραπέμπονται και τα δέκα πολιτικά πρόσωπα στην Προανακριτική – Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Ο κ. Τσιμάρας έχει διατελέσει γενικός διευθυντής της ΝΔ από το 2012 μέχρι το 2016, ο κ. Σιάνης είχε περάσει από τη θέση του επικεφαλής του Τομέα Εκλογικών Αντιπροσώπων στη ΝΔ, ενώ σημειώνεται πως στις εκλογές ηγεσίας του κόμματος είχε υποστηρίξει τον Άδωνη Γεωργιάδη. Ο κ. Λουλουδάκης ήταν γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ από το 2013 μέχρι την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά.

Δείτε επίσης: Καυγάς Βούτση – Σαμαρά στη Βουλή – «Θα κατέβω όταν τελειώσω» (video)

Δείτε επίσης: Οι χρυσαυγίτες και ο Σαμαράς μόνο μιλούν πλέον για «λαθρομετανάστες»

Keywords
Τυχαία Θέματα