Πώς δολοφόνησαν την 21χρονη Ελένη στη Ρόδο – Ομολόγησε ο ένας, αρνείται τις κατηγορίες ο άλλος

Δύο οι δολοφόνοι σύμφωνα με την ομολογία του ενόςΟ δεύτερος εμπλεκόμενος αρνείται τις κατηγορίεςΤο μεσημέρι και οι δύο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ΡόδουΠώς η αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους

Την ομολογία του άγριου εγκλήματος που έχει σοκάρει όλη τη χώρα, με θύμα την 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο φαίνεται ότι έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές και λιμενικές αρχές.

Όπως έγινε γνωστό τα δύο άτομα που εξετάζονταν ως ύποπτοι από χθες το βράδυ, ένας 19χρονος Αλβανός και ένας 21χρονος Ροδίτης. Ο 21χρονος φέρεται να αρνείται όσα του καταλογίζονται, με τον δικηγόρο του να δηλώνει πως και το σπίτι όπου

συναντήθηκαν με την Ελένη Τοπαλούδη και το βανάκι ανήκει στην οικογένειά του.

Το μεσημέρι και οι δύο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ρόδου.

Και οι δύο θεωρήθηκαν ύποπτοι από την πρώτη στιγμή, με βάση το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας. Οι δύο νεαροί κατηγορούνται ότι σκότωσαν τη φοιτήτρια στο σπίτι του ενός εξ αυτών, επειδή αυτή αρνήθηκε να δεχθεί τις ερωτικές τους προτάσεις και αντιστάθηκε.

Ο 19χρονος

Ο 21χρονος

Αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία της φοιτήτριας ο 21χρονος Ροδίτης

Κατηγορηματικά αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας ο νεαρός Ροδίτης που κρατείται από τους λιμενικούς ως βασικός εμπλεκόμενος στην υπόθεση. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο 21χρονος ζήτησε δια του συνηγόρου του, 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί.

Η δυσπρόσιτη παραλία της Λίνδου

Η παραλία της Λίνδου, στην απομονωμένη παραθαλάσσια περιοχή του κόλπου Φώκια, όπου οι δράστες φέρονται να πέταξαν την 21χρονη φοιτήτρια και τα προσωπικά της αντικείμενα, είναι εξαιρετικά δυσπρόσιτη.

Πώς οι αρχές έφτασαν στα ίχνη τους

Οι αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη τους όταν διαπίστωσαν από το υλικό των καμερών που βρίσκονται σε καταστήματα κοντά στο σπίτι της άτυχης κοπέλας πως η 21χρονη επιβιβάστηκε σε ένα λευκό βανάκι ιδιοκτησίας του ενός ατόμου, την περασμένη Τρίτη το βράδυ, όταν και έπαψε να δίνει σημεία ζωής. Ίχνη DNA της φοιτήτριας εντοπίστηκαν τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο σπίτι του ενός εκ των υπόπτων.

Η τελευταία φορά που βγήκε από το σπίτι της ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της περασμένης Τρίτης και ενώ προηγουμένως μιλούσε με μια φίλη της όταν της χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός της ένα άγνωστο άτομο.

Τότε έκλεισε το τηλέφωνο με την φίλη της άνοιξε την πόρτα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα εμφανίζεται, σύμφωνα με το βιντεοσκοπημένο υλικό που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να επιβιβάζεται σε ένα λευκό βανάκι όπου εκτός από τον οδηγό δεν γνωρίζει κανείς εάν μέσα υπήρχαν και άλλα άτομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποιοι, 21χρονη – Εικόνες,poioi, 21chroni – eikones