Ποιες είναι οι χώρες με τα περισσότερα τατουάζ – Η θέση της Ελλάδας (εικόνες)

Η Dalia Research πραγματοποίησε μία ξεχωριστή έρευνα, σχετικά με το μεγαλύτερο trend των τελευταίων ετών… το τατουάζ.

Σε διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία –με πάνω από 9.000 συμμετέχοντες από 18 χώρες– προκύπτει ότι στην Ελλάδα (και με βάση τους συμμετέχοντες) το 35% διαθέτει τουλάχιστον ένα τατουάζ.

Οι χώρες που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τα περισσότερα τατουάζ είναι η Ιταλία (48%) η Σουηδία (47%) και

οι ΗΠΑ (46%).

Η Ελλάδα είναι η τελευταία σε ότι αφορά στον μέσο όρο των τατουάζ ανά συμμετέχοντα, καθώς από τις απαντήσεις προκύπτουν 2,5 τατουάζ ανά Έλληνα όταν ο μέσος όρος του συνόλου των συμμετεχόντων είναι στα 3, ενώ προς τα επάνω ξεφεύγουν ΗΠΑ και Σουηδία με μέσο όρο τα 4 τατουάζ.



Η μάχη των φύλων

Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες όπου η… ψαλίδα ανοίγει αρκετά υπέρ των γυναικών.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις, οι Ελληνίδες διαθέτουν τουλάχιστον ένα τατουάζ σε ποσοστό 42% έναντι 29% που ήταν οι θετικές απαντήσεις των Ελλήνων.

Οι μόνες χώρες ανάμεσα στις 18 που πραγματοποιήθηκε η έρευνα όπου οι άνδρες ξεπερνούν τις γυναίκες είναι η Ρωσία (39% προς 27%), η Νότιος Αφρική ( 35%- 31%) και η Ισπανία ( 42%-41%).



Αμετανόητοι οι Έλληνες

Στην ερώτηση «Εάν έχετε μετανιώσει για κάποιο από τα τατουάζ σας» οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είναι αυτοί που μετά τους Ιταλούς (15%) έχουν δώσει τις περισσότερες αρνητικές απαντήσεις (17%) όταν ο μέσος όρος βρίσκεται στο 17%.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Σουηδία (38%) και ακολουθούν Δανία, Ισραήλ (37%) και Αργεντινή και ΗΠΑ (34%).



(Dalia Research – Statista)

Keywords
Τυχαία Θέματα