Ποια ελληνίδα παρουσιάστρια πόσταρε την πρώτη της φωτογραφία από το μαιευτήριο;

Η γνωστή παρουσιάστρια πόσταρε την πρώτη της φωτογραφία στο instagram και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα.

«Αυτή είμαι εγώ! πρώτη μου φωτο στο παλιό μαιευτήριο Μητέρα στην Σεβαστουπόλεως, Αύγουστος του 74. Νομίζω είμαι χαρούμενη και παράλληλα στραβωμένη εδώ, ίσως γιατί μόλις έχω γεννηθεί αλλά και επειδή χαρούμενη κ στραβωμένη παρέμεινα μέχρι σήμερα. ξέρω αρκετά για αυτή τη μέρα, ανόητες λεπτομέρειες, τι καιρό έκανε, τι είπαν μόλις με είδαν πως προσαρμόστηκα γρήγορα

κ έκανα διάφορα θεαματικά που είναι σίγουρα υπερβολές των γονιών μου, δεν θα τα μοιραστώ , η ιστορία της ζωής μας είναι πάντα βαρετή για τους άλλους, θα μείνω μόνο στο ο τι μεγάλωσα με την εντύπωση πως ήμουν ένα μωρό που περίμεναν με ενθουσιασμό, δυσανάλογο και αστείο γιατί ήμουν μοναχοπαίδι. Σας τα γράφω αυτά γιατί τελευταία κατάλαβα πως το πρώτο κεφάλαιο της ζωής μας, την εισαγωγή, την πρώτη πρόταση της βιογραφίας την γράφουν πάντα οι γονείς, μερικοί το κάνουν με προσπάθεια. διανθίζουν με λεπτομέρειες , με «φωτογραφίες» κ τίτλους, χιλιάδες χρόνια πριν την εποχή των κινητών κ των social media μπορούσες πάντα εξάλλου να δημιουργήσεις μια καλύτερη ιστορία, να βάλεις φιοριτούρες όπου ήταν απαραίτητο, να αναδείξεις τα καλά, να φτιάξεις αναμνήσεις- είναι μεγάλη ευθύνη αυτή η πρώτη πρόταση, αυτό ήθελα σήμερα να σας πω», έγραψε η Αθηναΐς Νέγκα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτή ειμαι εγώ !πρωτη μου φωτο στο παλιο μαιευτήριο Μητέρα στην Σεβαστουπόλεως,Αύγουστος του 74. Νομιζω ειμαι χαρούμενη και παράλληλα στραβωμενη εδώ, ισως γιατί μόλις έχω γεννηθεί αλλά και επειδή χαρουμενη κ στραβωμενη παρέμεινα μέχρι σήμερα. ξέρω αρκετά για αυτή τη μέρα,ανοητες λεπτομερειες, τι καιρό έκανε, τι είπαν μολις με είδαν πως προσαρμόστηκα γρήγορα κ έκανα διαφορα θεαματικά που είναι σίγουρα υπερβολές των γονιών μου, δεν θα τα μοιραστώ , η ιστορία της ζωης μας είναι πάντα βαρετή για τους αλλους ,θα μείνω μόνο στο ο τι μεγάλωσα με την εντύπωση πως ημουν ένα μωρο που περίμεναν με ενθουσιασμό, δυσανάλογο και αστείο γιατί ημουν μοναχοπαίδι .σας τα γράφω αυτά γιατί τελευταία κατάλαβα πως το πρώτο κεφάλαιο της ζωής μας, την εισαγωγή, την πρώτη πρόταση της βιογραφίας την γραφουν πάντα οι γονείς, μερικοί το κάνουν με προσπάθεια. διανθίζουν με λεπτομερειες , με «φωτογραφίες» κ τιτλους, χιλιάδες χρόνια πριν την εποχή των κινητών κ των social media .μπορούσες πάντα εξαλλου να δημιουργήσεις μια καλύτερη ιστορία, να βάλεις φιοριτούρες όπου ήταν απαραίτητο,να αναδείξεις τα καλά, να φτιαξεις αναμνησεις- είναι μεγάλη ευθύνη αυτή η πρώτη πρόταση, αυτό ηθελα σήμερα να σας πω .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις 20 Σεπ, 2019 στις 9:03 πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα