Ποια είναι τα οφέλη του πρωινού σεξ

Το ότι η Κυριακή είναι η δημοφιλέστερη ημέρα για σεξ στη Βρετανία, σύμφωνα με έρευνα των καταστημάτων Superdrug στην οποία συμμετείχαν 2.000 άτομα, δεν ξαφνιάζει, ωστόσο έκπληξη αποτελεί το ότι η ιδανική ώρα για σεξ είναι την Κυριακή στις… 9 το πρωί.

Σε πρώτη φάση μάλλον θα σκεφτείς ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις σεξ με την «τσίμπλα στο μάτι», η αλήθεια όμως είναι ότι τα οφέλη για την υγεία, σωματική και ψυχολογική, είναι αρκετά, ώστε να σε πείσουν ότι αξίζει τελικά τον κόπο.

– Το ανοσοποιητικό σου σύστημα ενισχύεται, καθώς με το πρωινό σεξ αυξάνονται τα επίπεδα ανοσοσφαιρίνης Α, ενός αντισώματος που λειτουργεί ως ασπίδα ενάντια στις μολύνσεις και τους ιούς.

– Η συχνότητα του σεξ μειώνει τον κίνδυνο καρδιακού επεισοδίου ή εγκεφαλικού.

– Επειδή κατά τη διάρκεια του σεξ απελευθερώνεται η οξυτοκίνη, η ορμόνη της αγάπης, το πρωινό σεξ είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου με κέφι.

– Το πρωινό σεξ έχει μεγαλύτερη διάρκεια γιατί τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι μεγαλύτερα τις πρωινές ώρες, μετά τη βραδινή συσσώρευση. Επίσης επειδή η στύση είναι πιο δυνατή, είναι λιγότερο πιθανό να βιώσεις πρόωρη εκσπερμάτωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα