Πλημμύρισαν… με κόσμο εμπορικές γειτονιές της Αθήνας – Γεμίζουν και οι χειμερινοί προορισμοί (video)

Με κόσμο γέμισαν το Σαββατοκύριακο οι εμπορικές γειτονιές της Αθήνας με τους καταναλωτές να εκμεταλλεύονται το εορταστικό ωράριο, ενώ το ίδιο συνέβη και τη Δευτέρα (23/12), με αποτέλεσμα να επικρατεί «κομφούζιο» σε πολλούς δρόμους. Την ίδια ώρα, πολλοί είναι αυτοί που αφήνουν την πρωτεύουσα και τις πόλεις για να βρεθούν σε χειμερινούς προορισμούς.

Πανδαιμόνιο…

επικράτησε και την Κυριακή (22/12) στις αγορές και στα μαγαζιά με χιλιάδες κόσμου να κάνει αγορές για τα Χριστούγεννα. Πλημμύρισαν οι κεντρικοί δρόμοι στην Αθήνα, στον Πειραιά, αλλά και σε άλλους δήμους στο λεκανοπέδιο. Χαμός γίνεται και στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, όπου οι δραστηριότητες είναι πολλές… 

Εν τω μεταξύ, πληρότητα σε πολλούς χειμερινούς προορισμούς αγγίζει το 90% ενώ οι ξενοδόχοι ετοιμάζουν εκπλήξεις και οικονομικά πακέτα για τους επισκέπτες της τελευταίας στιγμής. Ο καιρός αποτελεί, άλλωστε, «σύμμαχο» για όσους θέλουν να απολαύσουν μαγευτικά τοπία της επαρχίας, ειδικά σε υψόμετρο, τον χειμώνα.

Υπενθυμίζεται ότι σχετική μείωση των τιμών πώλησης ακινήτων σε αγαπημένους χειμερινούς προορισμούς των Ελλήνων εντόπισε η ομάδα ανάλυσης δεδομένων τιμών ακινήτων του «spitogatos.gr».

Δείτε εικόνες από το κέντρο της Αθήνας:

Χαμός από κόσμο στα ΚΤΕΛ στον Κηφισό:

Δείτε εικόνες και από το Γκάζι:

Φωτογραφίες: intimenews.gr, eurokinissi.gr

Πηγή: Πλημμύρισαν… με κόσμο εμπορικές γειτονιές της Αθήνας – Γεμίζουν και οι χειμερινοί προορισμοί (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα