Πληγωμένη, αλλά και «φτιαγμένη» στη Λεωφόρο η ΑΕΚ

Με σημαντικά προβλήματα, αλλά και μάτι που θα γυαλίζει όπως στα προηγούμενα ντέρμπι, πάει η ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Αντικαθιστώντας με… ψυχή τους απόντες, η «Ένωση» θέλει διπλό που θα στείλει μήνυμα τίτλου.

Στο πρώτο παιχνίδι που θα παραταχθεί με την ταυτόχρονη απουσία των Μάνταλου-Γιόχανσον και με τον Αραούχο να έχει τεθεί επίσης νοκ-άουτ, η «Ένωση» θα δοκιμαστεί από τον γνώριμα δυνατό στη Λεωφόρο, Παναθηναϊκό.

Με τους Κονέ και Τσιγκρίνσκι να εμπλουτίζουν τις (περιορισμένες πλέον)

επιλογές του και ποντάροντας σε έναν Λιβάγια που θα αποδεχθεί εξίσου καθοριστικός με τα προηγούμενα ντέρμπι (γκολ με τον ΠΑΟΚ και ασίστ στο νικητήριο τέρμα με τον Ολυμπιακό) ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να εμπιστευτεί και πάλι την πετυχημένη συνταγή του 3-5-2.

Παρόλο λοιπόν που θόλωσε τα νερά στην τελευταία προπόνηση, αφήνοντας έξω από τους θεωρητικά βασικούς τους Μπακάκη και Χριστοδουλόπουλο, θεωρείται πιθανότατο ότι αμφότεροι θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα, που εκτός απροόπτου θα παραταχθεί ως εξής:

Ο Ανέστης στο τέρμα και οι Τσόσιτς–Βράνιες μαζί με έναν εκ των Μπακάκη ή Λαμπρόπουλου. Αν ο Έλληνας μπακ παίξει εκείνος ως αριστερός στόπερ, δεξί μπακ θα είναι ο Γκάλο, ενώ αριστερά θα βρεθεί σίγουρα ο Λόπες. Το δίδυμο Σιμόες–Γαλανόπουλου στα χαφ (ελλείψει άλλων λύσεων) μοιάζει δεδομένο, ενώ ο Μπακασέτας θα έχει τον ρόλο του «δεκαριού», πίσω από τους προωθημένους Λιβάγια–Χριστοδουλόπουλο.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πληγωμένη, Λεωφόρο, ΑΕΚ,pligomeni, leoforo, aek