Πλήγμα με Βιεϊρίνια: Ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου – Όλοι στο πλευρό του, συγκινεί η γυναίκα του

Επίσημο χαρακτήρα πήραν τα αρνητικά νέα νέα για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, καθώς ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στον αγώνα στη Λάρισα (1-1) υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου. Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν για τον πορτογάλο άσος, μετά το τέλος των εξετάσεων τη Δευτέρα (15/4). Όλοι στον «Δικέφαλο του

Βορρά» βρίσκονται στο πλευρό του αρχηγού της, συγκινεί το ξεχωριστό μήνυμα της γυναίκα του.

Ο πορτογάλος παίκτης πέρασε, λοιπόν, την πόρτα της κλινικής προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική και τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν τη χοντρή ζημιά. Αυτό σημαίνει ότι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν ενώ θα παραμείνει στα… πιτς για τους επόμενους μήνες.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί και το πλάνο της αποκατάστασής του, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να σημειώνει πως σύσσωμη η οικογένεια του Δικεφάλου είναι στο πλευρό του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η απώλεια στον αγώνα με τη Λάρισα δεν ήταν σε καμία περίπτωση οι δύο βαθμοί που άφησε ο ΠΑΟΚ, αλλά ο τραυματισμός του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπεβλήθη το πρωί σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε τους αρχικούς φόβους του ιατρικού τιμ. Τ’αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Βιεϊρίνια υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου.

Το πλάνο της αποκατάστασης του τραυματισμού θ’αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.

Αρχηγέ είμαστε όλοι δίπλα σου».

Όπως είπαμε, όλοι στον ΠΑΟΚ βρίσκονται στο πλευρό του πορτογάλου, ξεχωριστό μήνυμα έστειλε και η γυναίκα του αρχηγού του ΠΑΟΚ.

H Βάσω Βεργίδου, η οποία με δημοσίευσή της στο Instagram μίλησε για το μεγάλο ταξίδι προς τον τίτλο και τόνισε, ότι η ατυχία δεν αναιρεί τίποτα, από όσα σημαντικά έκανε, εκφράζοντας στο τέλος την αγάπη τηςQ «25/8/2018 ξεκίνησε αυτό το μεγάλο ταξίδι προς την κορυφή και ήσουν εκεί πρωτοπόρος έτοιμος, σίγουρος, δυναμικός! Κάθε φορά που έφευγες από το σπίτι έλεγες ‘το χουμε’ και το είχες πάντα, σε κάθε ματς! Και ήρθε το σήμερα, άλλη μια ατυχία που σίγουρα δεν αλλάζει τίποτα από την πορεία σου όλη την χρονιά! Όλος κόσμος είναι δίπλα σου ξέρει και αναγνωρίζει τη αξία σου, ο ΑΡΧΗΓΟΣ ήταν πάντα εκεί που έπρεπε. Αντρέ εσένα περιμένει ο τίτλος!!!! Σου αξίζει σου ανήκει!!! Γύρισες για αυτό, μας το είπες, και το έκανες… Σε αγαπώ!», έγραψε.

Το μέλος του Δ.Σ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Γιώργος Σαββίδης, έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για τον pορτογάλο ποδοσφαιριστή, αναρτώντας μία φωτογραφία στην οποία αναγράφεται: «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό».

Από την Κυριακή (14/4), όταν και φάνηκε πως ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είχε τραυματιστεί σοβαρά, περαστικά έστειλαν οι Σέρτζιο Ολιβέιρα και Πόντους Βέρνμπλουμ.

Ο Δημήτρης Πέλκας έγραψε: «Όλοι για σένα την άλλη Κυριακή. Περαστικά αρχηγάρα μου». Ο Δημήτρης Λημνιός με τη σειρά του ανέφερε: «Περαστικά υπερπαίκτη». Ο Δημήτρης Γιαννούλης έγραψε: «Περαστικά αρχηγέ. Είμαστε όλοι δίπλα σου, γρήγορα κοντά μας».

Παράλληλα, το δικό του μήνυμα έστειλε και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που δεν ξεχνάει τον Δικέφαλο και τους πρώην συμπαίκτες του, γράφοντας σε ποστ της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ: «Μείνε δυνατός αρχηγέ». Δεν ήταν λίγοι αυτοί που μέσω δηλώσεων έστειλαν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα στον αρχηγό της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα