Πλήγμα με Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ – Εκτός για έξι έως οκτώ εβδομάδες

Πολύ άτυχη στάθηκε η ΑΕΚ με τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι. Ο 24χρονος επιθετικός, που αποχώρησε τραυματισμένος στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού, υπέστη θλάση β’ βαθμού, που μεταφράζεται σε απουσία 6 έως 8 εβδομάδων.

Ο Γκαρσία θα χάσει για τη Super League 1 το ντέρμπι

με τον ΠΑΟΚ το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο και τρεις εκτός έδρας αγώνες με υψηλό συντελεστή δυσκολίας: ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης και Αστέρας Τρίπολης.

Ακόμη, θα απουσιάσει σίγουρα από τις εντός έδρας συναντήσεις με ΟΦΗ και Λάρισα, ενώ θα χάσει σημαντικό μέρος από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης στον 7ο όμιλο του Europa League.

Ο ποδοσφαιριστής δεν θα είναι στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα για τις αναμετρήσεις με Μπράγκα (22/10), Λέστερ (29/10) και Ζόρια Λουχάνσκ (5/11), ενώ δύσκολα θα προλάβει το δεύτερο ματς με τους Ουκρανούς (26/11).

Αν όλα πάνε καλά, ο Γκαρσία ενδέχεται να επιστρέψει το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου για να προλάβει τα ματς με Μπράγκα (3/12) ή το ταξίδι στο «King Power Stadium» του Λέστερ (10/12).

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα