Πήρε… φωτιά το Κορδελιό: Ποντιακό γλέντι εν μέσω καραντίνας στη μέση του δρόμου (video)

Οι κάτοικοι μιας γειτονιάς στο Κορδελιό έσπασαν την Κυριακή του Πάσχα (19/04) την καραντίνα, καθώς πολλοί βγήκαν από τα σπίτια τους, χόρεψαν στη μέση δρόμου, ενώ από τα μπαλκόνια τους κοιτούσαν και τους χειροκροτούσαν ακόμα περισσότεροι, που έμειναν τελικά στα… σπίτια τους.

Σε βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, περίπου 25 άτομα διαφόρων ηλικιών, φαίνονται να έχουν βγει στο δρόμο, από τα γύρω κτήρια και να χορεύουν,

παρά την απαγόρευση μεγάλων συναθροίσεων. Περίοικοι ακούγονται να τους χειροκροτούν από τα μπαλκόνια ενώ άλλοι τους μαγνητοσκοπούν.

Να αναφέρουμε ότι οι Έλληνες πειθάρχησαν στα μέτρα την Κυριακή του Πάσχα (19/04) και αυτές οι εικόνες αποτελούν «παραφωνία», όπως και τα στιγμιότυπα από τον Φλοίσβο, όπου το απόγευμα ήταν πολλοί αυτοί που βγήκαν για περίπατο.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας του Πάσχα (20/04), παραμένουν σε ισχύ τα αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή μετακινήσεων και συνωστισμού, με βάση και τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά.

Πηγή: Πήρε… φωτιά το Κορδελιό: Ποντιακό γλέντι εν μέσω καραντίνας στη μέση του δρόμου (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα