Πηγές Προεδρίας: Καμία παρέμβαση Παυλόπουλου για το θέμα της Δικαιοσύνης

Κατηγορηματική διάψευση στα περί παρέμβασης Παυλόπουλου στο θέμα των αλλαγών στην ηγεσία της Δικαιοσύνης«Δεν έχει υπάρξει καμία παρέμβαση προς καμία κατεύθυνση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

Κατηγορηματική ήταν η διάψευση από πηγές της προεδρίας της Δημοκρατίας για δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο Προκόπης Παυλόπουλος αναμένεται να κάνει παρέμβαση στο θέμα των αλλαγών στην ηγεσία της Δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, πηγές της προεδρίας της Δημοκρατίας τόνισαν ότι ποτέ δεν υπήρξε ούτε συνάντηση, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία του

κ. Παυλόπουλου με τον κ. Τσίπρα. «Δεν έχει υπάρξει καμία παρέμβαση προς καμία κατεύθυνση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», σημείωσαν οι ίδιες πηγές.

Σημειώνεται ότι τα εν λόγω δημοσιεύματα σημείωναν ότι ο κ. Παυλόπουλος προτίθεται να μην υπογράψει το προεδρικό διάταγμα για τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη αν δεν υπάρχει διακομματική συναίνεση.

Πάντως, από τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το Μέγαρο Μαξίμου δεν προτίθεται να εκχωρήσει την αρμοδιότητα ορισμού νέου προέδρου και εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πηγές Προεδρίας, Καμία, Παυλόπουλου, Δικαιοσύνης,piges proedrias, kamia, pavlopoulou, dikaiosynis