«Πέταξα τον Φρουζή της Novartis έξω από το γραφείο μου», αποκάλυψε ο Κουρουμπλής (audio)

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, αναφέρθηκε στην υπόθεση Novartis, αποκαλύπτοντας πως «εγώ πέταξα τον Φρουζή της Novartis έξω από το γραφείο μου γιατί με απείλησε

ότι θα σταματήσουν τη ροή των φαρμάκων».

«Η υπόθεση Novartis είναι αναμφισβήτητα σκάνδαλο και υπάρχουν πολιτικές ευθύνες», είπε αρχικά και τόνισε ότι «όσοι κάνουν δηλώσεις πρέπει να είναι προσεκτικοί, για να μην εκτεθούν».

Απαντώντας στα στελέχη που ΝΔ που μίλησαν για ενδεχόμενο εμπλοκής του, είπε ότι «δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος στην Ελλάδα που να ισχυρίζεται ότι εμπλέκεται ο ίδιος στην υπόθεση Novartis», προσθέτοντας ότι κάποιοι επιχείρησαν να ενοχοποιήσουν μια θεσμική συνάντηση με 17 ανθρώπους.

Επίσης, τόνισε ότι πρόκειται για ένα θέμα που δεν λύνεται στα ΜΜΕ και θα πρέπει να αφήσουν όλοι τη δικαιοσύνη ελεύθερη να κάνει τη δουλειά της.

«Εγώ πέταξα τον Φρουζή της Novartis έξω από το γραφείο μου γιατί με απείλησε ότι θα σταματήσουν τη ροή των φαρμάκων», δήλωσε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι το επεισόδιο έγινε στο γραφείου του παρουσία 20 ανθρώπων.



Keywords
Τυχαία Θέματα