Πένθος στην Κρήτη: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στους τρεις νεαρούς που χάθηκαν στην άσφαλτο

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Χανίων, αλλά και ολόκληρη η Κρήτη από το χαμό των τριών παιδιών, μετά από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη.

Ανάμεσα στα θύματα της ασφάλτου, που τόσο πρόωρα έχασαν τη ζωή τους, η Κρήτη πενθεί δύο ποδοσφαιριστές, ο 25χρονος Γιάννη Παπουτσά, που ήταν τερματοφύλακας στην ομάδα

των Κεραμειών και ο 19χρονος Τάνιο Τόνεβ, ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Μινώταυρου.

Οι κηδείες των τριών νεαρών, του 25χρονου Γιάννη Παπουτσά, του 19χρονου Τάνιο Τόνεβ και του 17χρονου Μανόλη Λαμπάκη θα γίνουν σήμερα, με συγγενείς και φίλους να τους συνοδεύουν στην τελευταία τους κατοικία.

Τον 19χρονο Τάνιο Τόνεβ θα αποχαιρετήσουν οι συγγενείς και οι συμπαίκτες του στην ομάδα του Μινώταυρου στις 3 μετά το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Χρυσοβαλάντου στην Πελακαπίνα.

Τέλος η κηδεία του 17χρονου Μανόλη Λαμπάκη θα γίνει στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στα Περιβόλια Χανίων.

Η ανακοίνωση της ομάδας

Η ΕΠΣΧ για το θάνατο των δύο παλικαριών εξέδωσε ανακοίνωση, ενώ όπως αποφασίστηκε, αναβάλλονται οι αγώνες και των δύο ομάδων.

Η ανακοίνωση:
“Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μινωταύρου για την απώλεια του 19χρονου ποδοσφαιριστή Τάνιο Τόνεβ. Σε όλα τα παιχνίδια που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Χ. θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του».

Αναβολή στο ματς Ποσειδών Κ.Ρ.-Κεραμειά

Το παιχνίδι του ομίλου παραμονής Ποσειδών Κ.Ρ.-Κεραμειά στο Κολυμπάρι που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 1 Απριλίου και ώρα 16.00, αναβάλλεται για την Τετάρτη 5 Απριλίου την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο λόγω του θανάτου του ποδοσφαιριστή των Κεραμειών, Ιωάννη Παπουτσά.

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μινωταύρου για την απώλεια του 19χρονου ποδοσφαιριστή Τάνιο Τόνεβ.

Σε όλα τα παιχνίδια που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Χ. θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.»

Keywords
Τυχαία Θέματα