Πένθος για τον Άγγελο Χαριστέα – Έχασε τον πατέρα του

Θρήνος για τον Άγγελο Χαριστέα και την οικογένειά του, καθώς ο πρώην σπουδαίος άσος έχασε τον πατέρα του Γιάννη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών.

Ο χρυσός σκόρερ της Εθνικής Ελλάδας στο Euro 2004 περνάει δύσκολες στιγμές.

Ο πατέρας του βετεράνου ποδοσφαιριστή έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής (16/6), βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια Χαριστέα. Η κηδεία

του θα πραγματοποιηθεί τη  Δευτέρα (17/6) στις 11:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στο Στρυμονικό Σερρών, όπου και έμενε ο ίδιος με την οικογένειά του.

Το συγκινητικό μήνυμα του Χαριστέα για τον πατέρα του

Ο Άγγελος Χαριστέας έγραψε ένα συγκλονιστικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του στο instagram. Αποχαιρέτησε τον πατέρα του, αναρτώντας παράλληλα και μια φωτογραφία του.

«Μπαμπά μου πάντα θα σε θυμάμαι. Ησουν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να έχω και ο καλύτερος φίλος. Ξέρω ότι θα με προσέχεις από εκεί που είναι η ψυχούλα σου. Ράγισε η καρδιά μου σήμερα αλλά ξέρω τι θα μου έλεγες. Η ζωή είναι μικρή ζήσε την κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας να είστε κοντά στους ανθρώπους σας. Μόνο αγάπη», ήταν το μήνυμα του πρώην διεθνούς επιθετικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα