Πένθος για τη Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου μπορεί να ανέβηκε στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2018 με τον Θοδωρή Μαραντίνη και να «έκλεψαν» την παράσταση ωστόσο η παρουσιάστρια περνούσε δύσκολες στιγμές.

Είχε χάσει ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο όπως αποκάλυψε η ίδια με ποστ

που έκανε στην προσωπική της σελίδα στο instagram.

«Η χθεσινή βραδιά για μένα ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει χρειαστεί να κάνω στη ζωή μου… Και η σημερινή που σε χαιρέτησα για τελευταία φορά, στο τελευταίο σου σπίτι, ασήκωτη και μαύρη… Γυναίκα είδωλο ομορφιάς μέσα και έξω, γυναίκα δυνατή, αρχοντική και γενναιόδωρη. Έδειξες τον δρόμο αυτό στη δίκη μου μητέρα και εκείνη σε μένα. Σ ευχαριστώ. Για τη δύναμη που μου έδωσες χθες, αλλά και όλες τις δυνάμεις που μου έδινες πάντα. Σ ευχαριστώ που ήσουν η γιαγιά μου. Καλό παράδεισο γλυκιά μου γιαγιάκα. Καλή αντάμωση. Σ αγαπώ».

Ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον σύζυγό της που την στήριξε στη δύσκολη βραδιά που πέρασε καθώς αν και πολύ στενοχωρημένη σαν σωστή επαγγελματίας εμφανίστηκε κανονικά στα βραβεία.

«Και αν είναι το ταξίδι, άγνωστη διαδρομή, δίπλα σου θα ‘μαι εγώ ότι κι αν συμβεί.. Σ’ ευχαριστώ που μου κράτησες το χέρι πιο δυνατά από ποτέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα