Γνωστός παίκτης ριάλιτι γίνεται πατέρας και όχι με τη θυελλώδη σχέση του (εικόνες)

Αναπάντεχα νέα στη showbiz με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του γνωστού παίκτη του ριάλιτι Geordie Shore, Gaz Beadle.

SO SO SO excited to eventually be able to tell you all this… I AM GOING TO BE A DAD… WE ARE HAVING A BABY… @Emma_mcvey_ ❤️ pic.twitter.com/zI1cq886vw

GAZ

(@GazGShore) 22 Αυγούστου 2017

Οι θαυμαστές του, που επί χρόνια παρακολουθούσαν στις μικρές οθόνες τον θυελλώδη έρωτά του με την συμπαίκτρια του Charlotte Crosby, απογοητεύτηκαν στην είδηση του ερχομού ενός μωρού από την τωρινή του σύντροφο Emma McVey.

Να σημειωθεί ότι ο τελευταίος χωρισμός του μεγάλου έρωτα του Gaz και της Charlotte’ s, επήλθε όταν η celebrity απέβαλε από την εγκυμοσύνη της με τον Gaz, όσο εκείνος βρισκόταν σε γυρίσματα ενός διαφορετικού ριάλιτι.

O Gaz Beadle και η Charlotte Crosby

Έκτοτε οι δύο τους, αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, απογοητεύοντας τους θαυμαστές τους, οι οποίοι ακόμη και τώρα επιθυμούν διακαώς την επανασύνδεση του ζευγαριού.

Ωστόσο μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η είδηση χωρισμού της Charlotte με τον πρώην παίκτη του reality «Ex on the beach» Stephen Bear.

H Charlotte και ο Stephen Bear

Τον χωρισμό επιβεβαίωσε και ο Stephen Bear μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, αναστατώνοντας τους θαυμαστές της Charlotte και του Gaz για πιθανή μελλοντική επανασύνδεση του ζευγαριού.

To γεγονός ότι ο χωρισμός της Charlotte από τον Bear επήλθε λίγες μέρες αφού ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της συντρόφου του Gaz και αναμένεται να επανέλθει με νέα επεισόδια στις οθόνες το ριάλιτι Geordie Shore, που κάνει πρεμιέρα στις 29 Αυγούστου 2017 στo Ηνωμένο Βασίλειο, εγείρει ερωτηματικά για την είσοδο των παικτών στο παιχνίδι και πιθανή μελλοντική τους συνάντηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα