Παρουσιάστηκε στο λιμεναρχείο ο χειριστής του μοιραίου φουσκωτού στο Πόρτο Χέλι

Με τον δικηγόρο του προσήλθε στο λιμεναρχείο ο χειριστής του φουσκωτούΔύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματίας ο απολογισμός από τη σύγκρουση των σκαφώνΣυνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν αγνοούμενους

Το πρωί του Σαββάτου 10 Αυγούστου παρουσιάστηκε οικειοθελώς και συνοδεία του δικηγόρου του ο 44χρονος ο χειριστής του ταχύπλοου σκάφους που συγκρούστηκε το βράδυ της Παρασκευής 9 Αυγούστου με μικρό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά μία γυναίκα.

Στο ταχύπλοο σκάφος, εκτός του χειριστή, επέβαιναν

δέκα Γάλλοι τουρίστες, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους (δυο άνδρες, τρεις γυναίκες και πέντε παιδιά). Στο πλαίσιο της προανάκρισης παραμένουν στο λιμεναρχείο.

Η σύγκρουση των δύο σκαφών συνέβη όταν ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος περίπου 10 μέτρων, συγκρούστηκε με ξύλινο αλιευτικό σκάφος, στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες και μία γυναίκα, όλοι Έλληνες.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκε η βύθιση του ξύλινου σκάφους, με αποτέλεσμα να ανασυρθούν χωρίς τις αισθήσεις τους, οι δύο άνδρες και να τραυματιστεί η γυναίκα.

Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της στο γενικό νοσοκομείο της Νίκαιας.

Με τη βοήθεια σόναρ αλλά και στελεχών της μονάδας υποβρυχίων αποστολών οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενου που μπορεί να επέβαινε στο μικρό σκάφος που βυθίστηκε.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα