Παρουσία Λάζαρου η εκδίκαση των προσφυγών ΑΕΚ και Ολυμπιακού

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ το απόγευμα της Δευτέρας (23/7) για την εκδίκαση των προσφυγών που έχουν καταθέσει ΑΕΚ και Ολυμπιακός για το συμβόλαιό του.

Να θημίσουμε ότι η Ένωση κατέθεσε προσφυγή κατά του ποδοσφαιριστή και του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας πως ο διεθνής μέσοεπιθετικός είχε ενεργό συμβόλαιο μαζί της όταν υπέγραψε στην ομάδα του Πειραιά, η οποία από την πλευρά της «απάντησε» επίσης με προσφυγή κατά την ΑΕΚ.

Η έκπληξη είναι ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος -αποχωρώντας από την Ολλανδία, όπου βρίσκεται η αποστολή της ομάδας του- βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου να παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης.

****
Τέλος για τον Παναιτωλικό αποτελεί ο Μπάουκε Κλέσιο, ο οποίος βρισκόταν εκτός αγωνιστικού σχεδιασμού από τον Τραϊανό Δέλλα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τον τερματισμό της συνεργασίας της με τον 24χρονο επιθετικό, ο οποίος έπαιξε 2,5 χρόνια στην ομάδα του Αγρινίου και μέτρησε 56 συμμετοχές και 2 γκολ στη Super League.

Η ανακοίνωση:

«Λύθηκε το συμβόλαιο του Μπάουκε Κλέσιο, κοινή συναινέσει και με σύμφωνη γνώμη της Μπενφίκα, η οποία διατηρούσε μέρος των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του τα δυόμιση χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του Παναιτωλικού και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα του».

Keywords