Παρουσία Λάζαρου η εκδίκαση των προσφυγών ΑΕΚ και Ολυμπιακού (εικόνες)

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ το απόγευμα της Δευτέρας (23/7) για την εκδίκαση των προσφυγών που έχουν καταθέσει ΑΕΚ και Ολυμπιακός για το συμβόλαιό του.

Να θημίσουμε ότι η Ένωση κατέθεσε προσφυγή κατά του ποδοσφαιριστή και του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας

πως ο διεθνής μέσοεπιθετικός είχε ενεργό συμβόλαιο μαζί της όταν υπέγραψε στην ομάδα του Πειραιά, η οποία από την πλευρά της «απάντησε» επίσης με προσφυγή κατά την ΑΕΚ.

Η έκπληξη είναι ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος -αποχωρώντας από την Ολλανδία, όπου βρίσκεται η αποστολή της ομάδας του- βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου να παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης.

****
Τέλος για τον Παναιτωλικό αποτελεί ο Μπάουκε Κλέσιο, ο οποίος βρισκόταν εκτός αγωνιστικού σχεδιασμού από τον Τραϊανό Δέλλα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τον τερματισμό της συνεργασίας της με τον 24χρονο επιθετικό, ο οποίος έπαιξε 2,5 χρόνια στην ομάδα του Αγρινίου και μέτρησε 56 συμμετοχές και 2 γκολ στη Super League.

Η ανακοίνωση:

«Λύθηκε το συμβόλαιο του Μπάουκε Κλέσιο, κοινή συναινέσει και με σύμφωνη γνώμη της Μπενφίκα, η οποία διατηρούσε μέρος των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του τα δυόμιση χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του Παναιτωλικού και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα του».

Δείτε φωτογραφίες από την εκδίκαση των προσφυγών που έχουν καταθέσει ΑΕΚ και Ολυμπιακός για το συμβόλαιό του Λάζαρου

Keywords
Τυχαία Θέματα