Παρελθόν ο Ριντ για τον Ολυμπιακό – Από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην Τουρκία ο Μπράουν

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Γουίλι Ριντ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (10/01) η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Στους «ερυθρόλευκους» είχε γίνει γνωστό ότι… έρχονται εξελίξεις μετά και τον… τσακωμό σε προπόνηση. Παίκτης της Τόφας θα είναι ως το τέλος της σεζόν ο Ράιον Μπράουν, με τον αμερικανό άσο να αφήνει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Εδώ

και μέρες ήταν γνωστό ότι ο αμερικανός σέντερ δεν υπολογιζόταν από τον προπονητή του, Κεστούτις Κεμζούρα, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος που υπέπεσε και συγκεκριμένα τον έντονο διάλογο που είχε με τον λιθουανό τεχνικός στην προπόνηση της περασμένης Κυριακής (05/01).

Στο διάστημα της παρουσίας του στον Ολυμπιακό ο Ριντ έπαιξε σε 11 αγώνες μετρώντας 6.5 πόντους και 2.8 ριμπάουντ σε 11:01 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην Euroleague. Ο Ριντ δεν είναι ο τελευταίος παίκτης που θα αποχωρήσει, καθώς επίκειται και η αποδέσμευση του Γουίλ Τσέρι, ο οποίος επίσης δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στη Βαλένθια.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση αναφέρει: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό σέντερ, Γουίλι Ριντ και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ριντ: Έχω τις αποδείξεις πως δεν έκανα κάτι λάθος στον Ολυμπιακό

Ο Ουίλι Ριντ αναφέρθηκε στο «διαζύγιο» με τον Ολυμπιακό, τόνισε πως δεν έκανε κάτι λάθος και υπογράμμισε με νόημα πως αν χρειαστεί θα… δημοσιεύσει τις σχετικές αποδείξεις.

«Στους πραγματικούς οπαδούς. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας στον Ολυμπιακό. Ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με την ομάδα. Όλοι γνωρίζουμε ποια ήταν τα προβλήματα. Είμαι χαρούμενος που έχω τις αποδείξεις ότι δεν έκανα κάτι λάθος. Οπότε, και πάλι, μην πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε. Θα βγουν όλα προς τα έξω μόνο αν κριθεί αναγκαίο. Καλή τύχη στο υπόλοιπο της σεζόν», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι, έδωσε τη δική του απάντηση για τη διαφωνία που είχε με τον Κεστούτις Κεμζούρα στην προπόνηση του Ολυμπιακού, επιμένοντας στο ότι ο ίδιος θεωρεί πως δεν έκανε κάτι λάθος, ούτε υπέπεπεσε σε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα εκείνο το απόγευμα στο ΣΕΦ.

Την ίδια ώρα, ο Ράιον Μπράουν δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Με τον Άντι Ράουτινς να είναι καθ’ οδόν για την Αθήνα, ώστε να ενισχύσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού στη συνέχεια της σεζόν, ο αμερικανός άσος αποχώρησε από το «τριφύλλι» με επόμενο σταθμό της καριέρας του την Τόφας.

Η ομάδα της Προύσας ανακοίνωσε την απόκτησή του, ως το τέλος της σεζόν, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και του Προμηθέα να… ανταμώνει με τον επίσης πρώην «πράσινο», Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος φοράει τη φανέλα της τουρκικής ομάδας.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο αμερικανός άσος μέτρησε 6,3 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ κατά μέσο όρο στα 9 παιχνίδια που αγωνίστηκε. Στην Τόφας θα φοράει τον αριθμό 15, όπως έκανε γνωστό η ομάδα στην ανακοίνωσή της.

l Son olarak Euroleague takımlarından @paobcgr forması giyen Amerikalı guard Rion Brown ile anlaşma sağladık #welcometoTOFAŞ @RB_Trey15

Detaylar; https://t.co/8t9AoUiNmH pic.twitter.com/VY8zG01jSM

— TOFAŞ Spor Kulübü (@TofasSporKulubu) January 10, 2020

Πηγή: Παρελθόν ο Ριντ για τον Ολυμπιακό – Από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην Τουρκία ο Μπράουν - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα