Παράταση… στο ΑΣΕΑΔ για την προσφυγή του Ολυμπιακού

Τζάμπολ αναμένεται να έχουμε το προσεχές σαββατοκύριακο στα playoffs της Basket League, καθώς η απόφαση επί της προσφυγής του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ πήρε παράταση μέχρι την Δευτέρα (20/5). Αυτή την ημέρα αναμένεται να εκδώσει την απόφασή του το ΑΣΕΑΔ για την προσφυγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός

κατά του κύρους της κλήρωσης των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής της Basket League.

Τόσο ο Ολυμπιακός, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, όσο και ο ΕΣΑΚΕ αιτήθηκαν την άμεση έκδοση απόφασης, την ίδια δηλαδή ημέρα της εκδίκασης της υπόθεσης (16/5). Αντίθετα, ζήτησε διορία μέχρι τη Δευτέρα (20/5) η ΚΕΔ/ΕΟΚ στο ΑΣΕΑΔ και την πήρε.

Να θυμίσουμε ότι τα playoffs (ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα) θα αρχίσουν το Σάββατο, 18 Μαΐου, μετά τη σχετική απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, την Τετάρτη (15/5).

Ο δικαστής του ΑΣΕΑΔ είχε μέσω έρευνας βρει δύο διαφορετικούς κανονισμούς για τη σύσταση της ΚΕΔ. Ο πρώτος ανέφερε μονομελή ή τριμελή Επιτροπή, ενώ ο δεύτερος Επιτροπή τριών ή πέντε μελών. Ζητήθηκε από τον νομικό εκπρόσωπο των ΚΕΔ και ΕΟΚ, Γιώργο Κόνιαρη, να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς ισχύει, με τον ίδιο να καταθέτει νέο υπόμνημα, στο οποίο θα περιλαμβάνει και τον ισχύοντα κανονισμό. Η διορία που ζήτησε η ΚΕΔ/ΕΟΚ μέχρι τη Δευτέρα στις 12:00 έγινε δεκτή.

(πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα