Παραλήρημα Τζήμερου κατά εκπαιδευτικών – «Τεμπελχανάδες, αγράμματοι, σταλίνες»

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Θάνος Τζήμερος, παραληρεί εναντίον των εκπαιδευτικών.

Ο Θάνος Τζήμερος, μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του, επικρίνει τις «πλουσιοπάροχες διακοπές των εκπαιδευτικών» και επιτίθεται στην ΟΛΜΕ

και στην ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης για τις απεργίες που κάνουν.

Μάλιστα, δεν διστάζει να χαρακτηρίσει ως «ακροαριστερό αρχικαταληψία» τον δολοφονηθέντα στην Πάτρα, Νίκο Τεμπονέρα. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, «στις 9/1 η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει νέα “κινητοποίηση” για τα 29 χρόνια από τη δολοφονία του ακροαριστερού αρχικαταληψία Τεμπονέρα».

Ενώ, κλείνοντας, αναφέρεται στους εκπαιδευτικούς ως «αγράμματοι σταλίνες τεμπελχανάδες»

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτησή του

ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΟΛΜΕ

«Οι διακοπές των εκπαιδευτικών είναι πλουσιοπάροχες Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. 15 μέρες γεμάτες. Από 24/12 έως και 7/1. Πότε όμως έκαναν εκλογές οι ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης; 17 Δεκεμβρίου. Με πληρωμένες άδειες, βεβαίως βεβαίως. Ακόμα μια μέρα χαμένη για τα παιδιά, ακόμα μια μέρα που το πρόγραμμα των γονιών πήγε στράφι. Δεν θα μπορούσαν να τις κάνουν, ας πούμε, στις 3/1; Βεβαίως. Αλλά κορόιδα είναι, αφού μπορούν να λουφάρουν μια μέρα ακόμα;

Να δούμε και τι έγινε τις άλλες μέρες. Στις 18/12 το ΔΣ της ΟΛΜΕ κάλεσε «τους συναδέλφους να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που γίνονται σήμερα Τετάρτη 18/12 στο Κέντρο της Αθήνας, ενόψει της ψήφισης του αντιλαϊκού προϋπολογισμού του 2020 στον οποίον οι δαπάνες για την Παιδεία μένουν στάσιμες».

Να ρωτήσω, από πού κι ως πού πρέπει να ρωτάει η κυβέρνηση τον δάσκαλο για το πώς θα φτιάξει τον προϋπολογισμό;
Έχουμε και συνέχεια.

Στις 19/12 το ΔΣ της ΟΛΜΕ κήρυξε «διευκολυντική στάση εργασίας για τους συναδέλφους που θέλουν να συμμετέχουν» σε κινητοποιήσεις επειδή κάποιοι της Ειδικής Αγωγής δεν διορίστηκαν μόνιμα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Όμως όταν επιστρέψουν στο σχολείο θα κάνουν μάθημα; Για μία μέρα μόνο. Στις 9/1 η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει νέα «κινητοποίηση» για τα 29 χρόνια από τη δολοφονία του ακροαριστερού αρχικαταληψία Τεμπονέρα.

Το ξαναλέω για εκατομμυριοστή φορά: αν δεν ξεδοντιάσεις τον κρατικό συνδικαλισμό δεν μπορείς να περάσεις ούτε μισή μεταρρύθμιση. Και στα σχολεία υπάρχει η μεγαλύτερη συνδικαλιστική σαπίλα. Τα παιδιά μας τα «διδάσκουν» – εκτός των πάντα υπαρχουσών λαμπρών εξαιρέσεων – αγράμματοι σταλίνες τεμπελχανάδες».

Πηγή: Παραλήρημα Τζήμερου κατά εκπαιδευτικών – «Τεμπελχανάδες, αγράμματοι, σταλίνες» - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα