Παπαδόπουλος σε Ολυμπιακό: Ας φύγετε, αφού αυτό θέλετε – Ο Πιτίνο θέλει παίκτες… εκτελεστές με τη Ρεάλ

Με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να έχει μπροστά του τη Μεγάλη Τρίτη (23/4) παιχνίδι δίχως… αύριο για τα playoffs της Euroleague, τη Μεγάλη Δευτέρα (22/4) είχαμε νέα κόντρα στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ανάμεσα στους «πράσινους» και τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» Μάνος Παπαδόπουλος να επαναλαμβάνει τη θέση του για ξένους διαιτητές και να απαντάει: «Αφού θέλετε να φύγετε, ας φύγετε. Το πρόβλημά σας είναι ότι δεν μπορείτε να πάρετε το πρωτάθλημα και όταν δεν το παίρνετε, πάντα κάτι άλλο σας φταίει».

Από την πλευρά του ο Ρικ Πιτίνο εν όψει του αγώνα με τη «βασίλισσα» στάθηκε στον τρόπο που πρέπει να εκτελέσει το πλάνο του ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, μετά το 2-0, στο 3ο παιχνίδι με τη Ρεάλ και υπογράμμισε πως τα χρήματα και τα μπάτζετ δεν είναι αυτά που θα παίξουν ρόλο. Ο Νικ Καλάθης προπονήθηκε κανονικά τη Μεγάλη Δευτέρα (22/4) και φώναξε «παρών» εν όψει του «τελικού» με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο Δ.Σ. της λίγκας οι… τόνοι ήταν ξανά υψηλοί ανάμεσα σε Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Ολυμπιακό, μετά τα όσα έγιναν και ακολούθησαν το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας στις 13/2 στο ΟΑΚΑ. Για τους «ερυθρόλευκους». Ο Χρήστος Σταυρόπουλος επανέλαβε τη θέση των Πειραιωτών για τους ξένους διαιτητές στα ντέρμπι, ενόψει των διαφαινόμενων αναμετρήσεων των «αιωνίων» στα playoffs. «Εμείς επαναλαμβάνουμε τη θέση μας ότι δεν μπουν ξένοι διαιτητές θα φύγουμε από το πρωτάθλημα και θα πάμε στην Αδριατική Λίγκα, που είναι μια εξαιρετική διοργάνωση», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του sdna.gr.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος από πλευράς των «πράσινων» απάντησε: «Ό,τι συζήτηση θέλετε μπορούμε να την κάνουμε, αλλά μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Είναι ψέματα ότι ενδιαφέρεστε για το καλό του μπάσκετ. Αυτό που θέλετε είναι να κερδίσετε το πρωτάθλημα. Επειδή δεν μπορείτε να το πάρετε, πάντα κάτι άλλο σας φταίει. Εμείς όταν το χάνουμε δεν λέμε πάντα αυτό το πράγμα. Αφού θέλετε να φύγετε, ας φύγετε. Και εγώ αυτό θέλω».

Από εκεί και πέρα, στη συνεδρίαση αποφασίστηκε συνάντηση ιδιοκτητών στις 6 Μαΐου. Αυτό σημαίνει πως όλοι θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι σε περίπου δύο εβδομάδες, ώστε να συζητήσουν πάνω στις αλλαγές που μπορούν να γίνουν την επόμενη χρονιά.

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε στην «NOVA» στο πλαίσιο της «πράσινης» media day εν όψει του αγώα με τη «βασίλισσα» και αναλυτικά είπε:

Για το αν ο Πιτίνο θα ήθελε να βγει εκτός ο Έντι Ταβάρες ή ο Φακούντο Καμπάτσο με έναν… μαγικό τρόπο: «Παίζουν και οι δύο εξαιρετικά. Δεν μπορώ να τους βγάλω εκτός παιχνιδιού. Προετοιμάζομαι για το ματς, δεν σκέφτομαι υποθετικά σενάρια».

Για το αν υπάρχει χρόνος για αλλαγές στην τακτική: «Παίζουμε στα πλέι οφ και χάνουμε με 0-2. Θα έπρεπε να είμαστε στο 1-1. Δεν εκτελέσαμε καλά το πλάνο μας. Όταν δεν το κάνεις αυτό, δεν είσαι εξαιρετική ομάδα. Όταν το κάνεις, είσαι στο 1-1 και γυρνάς σπίτι με ψυχολογία. Τις φορές που κερδίζαμε είχαμε 10-11 λάθη ανά παιχνίδι. Τώρα κάναμε 17. Όταν έχεις 17 λάθη στα πλέι οφ δεν θα κερδίσεις. Δεν ήταν λάθη που τα ανάγκασε η αντίπαλη ομάδα. Ήταν δικά μας λάθη. Οδήγησαν τη Ρεάλ σε αιφνιδιασμούς και εύκολα καλάθια. Πρέπει να τα περιορίσουμε. Όταν έχεις λιγότερο ταλέντο από τον αντίπαλό σου δεν είναι μόνο θέμα μπάτζετ, αλλά και θέμα του ποιος εκτελεί καλύτερο το πλάνο του. Αυτό το λεώ γιατί πολλοί λένε για το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ, της Ρεάλ ή της Φενέρμπαχτσε. Δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά εκτέλεσης. Όταν παίζεις με μια ομάδα με μεγαλύτερο ταλέντο, πιο ψηλούς παίκτες και καλύτερους σουτέρ, πρέπει να σκεφτείς καλύτερα και να εκτελείς απόλυτα με μεγαλύτερο μπασκετικό IQ».

Για μια αστεία ιστορία που είχε το βράδυ της Κυριακής (21/4): «Θα σας πω μια αστεία ιστορία. Ήμουν σε ένα εστιατόριο χθες. Ήρθε ένας οπαδός του Παναθηναϊκού και μου είπε ότι θέλει να μου δώσει μια συμβουλή. Του ειπα: “αν είναι καλή, δώστην μου”. Μου πρότεινε ο Καλάθης να ποστάρει τον Καμπάτσο. Του είπα: “είναι εξαιρετικό. Αλλά, πρέπει να πω στον άλλον προπονητή να βγάλει τον Τέιλορ από τον Καλάθη και να βάλει τον Καμπάτσο, για να γίνει αυτό που μου προτείνεις”».

****

Ο Νικ Καλάθης, που ένιωθε ενοχλήσεις στην κνήμη την Κυριακή (21/4), προπονήθηκε κανονικά τη Μεγάλη Δευτέρα (22/4) και είναι έτοιμος για το τρίτο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ. Το ιατρικό επιτελείο των Κυπελλούχων Ελλάδας… έπεσε πάνω στον αρχηγό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ τις προηγούμενες ώρες, με τον ίδιο να έχει ξεκουραστεί. Έτσι, ο Ρικ Πιτίνο δεν θα έχει προβλήματα, πέραν εκείνου του Νίκου Παππά (ρήξη χιαστού, νοκ – άουτ για όλη τη σεζόν).

Κιλπάτρικ: Μπορούμε να επιστρέψουμε…

Ο Σον Κιλπάτρικ αναφέρθηκε στο γεμάτο ΟΑΚΑ εν όψει της Ρεάλ Μαδρίτης και ξεκαθάρισε πως στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ δεν μπορούν να επιτρέψουν στη «βασίλισσα» να τους… σκουπίσει.

Ο αμερικανός σούτινγκ γκαρντ μίλησε στην κάμερα της «NOVA» και είπε:

Για το τρίτο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να επιστρέψουμε σε αυτά που ξέρουμε. Κερδίσαμε εννέα ματς στο φινάλε. Παίζαμε καλό μπάσκετ. Προφανώς, δεν το κάναμε αυτό στα προηγούμενα παιχνίδια».

Για το «καυτό» ΟΑΚΑ και την πίεση του 0-2: «Δεν μπορείς να παίξεις με πίεση. Όταν παίζεις με πίεση γίνονται λάθη. Πρέπει να παίξουμε ελεύθερα και με ενέργεια. Ξέρουμε ότι θα έχει σχεδόν… 30.000 κόσμο εδώ. Θα είμαστε στην έδρα μας. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει».

Για τη ψυχολογία και την τακτική ανάλυση: «Κάθε κατοχή μετράει. Δεν μπορούμε να κάνουμε τα ίδια λάθη. Ξέρουμε ότι θα προσπαθήσουν να μας σκουπίσουν. Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε στην έδρα μας. Πρέπει να πάρουμε δυο νίκες στο σπίτι μας. Αν συνεχίσουμε να προσπαθούμε, όπως στη χθεσινή προπόνηση, θα είμαστε καλά».

Λοτζέσκι: Να πάμε ξανά στη Μαδρίτη

Ο Ματ Λοτζέσκι υπογράμμισε στη «NOVA» ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μπορεί να ισοφαρίσει σε 2-2 και να στείλει ξανά τη σειρά στη Μαδρίτη. Αναλυτικά τόνισε:

Για το γεγονός πως καμία ομάδα δεν έχει επιστρέψει από το 0-2: «Νιώθουμε πως είναι πιθανό. Πρέπει να βλέπουμε ένα ματς τη φορά. Αύριο θα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Μας έφυγε το Game 1, το δεύτερο ήταν δύσκολο. Θέλουμε μια καλή νίκη και ελπίζουμε να στείλουμε ξανά τη σειρά στην Μαδρίτη».

Για το αν αλλάζουν ακόμα πράγματα, στην τελική ευθεία της σεζόν: «Θα τα κάνουμε και τα δύο. Βάζουμε κάποια νέα plays, ίσως κάνουμε κάποιες αλλαγές στο ροτέισιον. Αλλά, σε αυτό το σημείο είναι δύσκολο να αλλάξεις πολλά. Δεν είναι εύκολο να κερδίσει μια ομάδα εδώ. Θέλουμε να κάνουμε δυο νίκες και να τους βάλουμε πίεση για το Game 5».

Για τα στατιστικά στα τρίποντα: «Χάσαμε κυρίως λόγω της επίθεσής μας. Κρατήσαμε τη Ρεάλ στους 75 πόντους, κάτω από τους μέσους όρους. Έπαιξαν καλή άμυνα με τον Ταβάρες. Είναι σημαντικό να βάλουμε τα σουτ. Πρέπει να σουτάρουμε καλύτερα».

Παπαπέτρου: Όνειρο μου να κερδίσω την Εuroleague με τον Παναθηναϊκό

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Euroleague έδωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου και τόνισε ότι όνειρό του είναι να κατακτήσει τη διοργάνωση με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Ο έλληνας φόργουορντ στάθηκε στην σχέση του πατέρα του με το «τριφύλλι», ανέλυσε το γιατί ντύθηκε στα «πράσινα» και αποκάλυψε το όνειρό του.

Αναλυτικά ο διεθνής παίκτης είπε:

Για το αν επηρεάστηκε από τον πατέρα του, Αργύρη: «Ο πατέρας μου έπαιξε για τον Παναθηναϊκό, αλλά προφανώς δεν ήταν αυτός ο λόγος για τον οποίo ήρθα εδώ. Σκέφτηκα πρώτα από όλα τί είναι καλύτερο για μένα, αλλά είναι μία ωραία σύμπτωση για τους οπαδούς και τον κόσμο. Όσον αφορά εμένα, θέλω απλά να είμαι χαρούμενος και να συνεχίσω ό,τι έκανε εδώ ο πατέρας μου, την επιτυχία που είχε με την ομάδα και να προσπαθήσω να γίνω ακόμα πιο επιτυχημένος.

Έπαιξε για τον Παναθηναϊκό και μιλάει για τις στιγμές που έζησε εδώ. Είναι ευγνώμων για ό,τι αντιπροσωπεύει η ομάδα, για όσα έκαναν σε εκείνον οι κύριοι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος. Μεγάλωσε εδώ και έμεινε για 10 χρόνια. Είναι κάτι σπουδαίο για εκείνον».

Για το πώς δραστηριοποιήθηκε στο μπάσκετ: «Ο πατέρας μου ενθάρρυνε εμένα και τα αδέλφια μου να ασχοληθούμε με άθλημα που να περιέχει μία μπάλα. Ποδόσφαιρο, βόλεϊ, τένις, οτιδήποτε. Αγαπήσαμε το μπάσκετ περισσότερο από όλα και εγώ και ο αδελφός μου νιώσαμε καλύτερα στα παρκέ. Γι’ αυτό ξεκινήσαμε να παίζουμε, δεν μας ανάγκασε ο πατέρας μας ούτε ήθελε να κάνουμε κάτι που δεν μας άρεσε. Ήθελε να πάρουμε τις δικές μας αποφάσεις. Να ασχοληθούμε με τον αθλητισμό, να έχουμε υγεία και να είμαστε σε φόρμα. Αν θέλαμε να το ακολουθήσουμε επαγγελματικά, θα μας στήριζε, αλλά ακόμα και αν δεν γινόταν, θα ήταν πάντα ο πατέρας μας και είμαι χαρούμενο για αυτό.

Ο πατέρας μου έπαιζε για τον Παναθηναϊκό και η μαμά μου και ο αδελφός μου πήγαιναν στο γήπεδο. Έτσι μεγαλώσαμε. Προφανώς, η ομάδα είναι οικεία για μένα, μού φέρνει πολλές αναμνήσεις, όταν ήμουν μικρός. Είναι υπέροχο, κυρίως από το συναισθηματικό κομμάτι».

Για τις πρώτες εμπειρίες του: «Όταν είσαι νέος, θες να παίζεις για τις καλύτερες ομάδες, γι΄αυτό και ο Ηλυσιακός είχε τότε τις καλύτερες νεανικές ομάδες, τα καλύτερα ταλέντα. Ενωθήκαμε, κερδίσαμε πρωταθλήματα και ήμασταν πετυχημένοι. Αυτός είναι ο λόγος που ήθελα να παίξω εκεί, να έχω ευκαιρία να κερδίσω πρωταθλήματα σε όλα τα επίπεδα. Έχω παίξει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και με παιδιά από το ελληνικό πρωτάθλημα. Μεγαλώσαμε μαζί και παίξαμε μαζί στην Εθνική ομάδα».

Για την απόφαση να μετακομίσει από Ολυμπιακό σε Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός με έχει κάνει να νιώσω ότι είμαι σε οικογένεια από τη πρώτη μέρα. Ο τρόπος που με προσέγγισε, με σεβάστηκε και μου έδειξε πόσο με θέλει. Το έκαναν εύκολο για μένα να πω το ναι. Μου αρέσει ο τρόπος που συμπεριφέρονται στους παίκτες, πάντα με σεβασμό. Νομίζω ότι ξέρουν τί χρειάζεται για να είσαι επιτυχημένος και εγώ απλώς αγαπώ την ομάδα που ξέρει πώς να αντιμετωπίζει και να σε σέβεται. Αυτό με κάνει να μπαίνω και να τα δίνω όλα, την καρδιά και την ψυχή μου για την ομάδα.

Είναι μεγάλη τιμή να αγωνιστείς και στις δύο ομάδες. Όσοι έφυγαν από τον Ολυμπιακό για τον Παναθηναϊκό ή αντίστροφα το έκαναν γιατί θεώρησαν ότι είναι το καλύτερο για εκείνους. Όταν αφήσεις εκτός τα συναισθήματα, τί μπορεί να συμβεί, τί θα πει ο κόσμος, πώς θα αντιδράσει, πρέπει να σκεφτείς τί κάνει εσένα χαρούμενο και τί είναι το σωστό για σένα. Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ, όπως και οι άλλοι πριν από μένα».

Για τον στόχο της Euroleague: «Ήθελα να είμαι στην ομάδα, που θα διεκδικεί την Ευρωλίγκα. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είναι αυτού του είδους η ομάδα. Το να κερδίσω την Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό θα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι όλα ονειρεύομαι και εύχομαι. Θα είναι δύσκολος ο δρόμος, με πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Οι φίλοι μας και η διοίκηση αξίζουν να είναι στο Final Four».

Λάσο: Ο Καλάθης θα παίξει

Ο Πάμπλο Λάσο υπογράμμισε ότι περιμένει τον Νικ Καλάθη – είχε ενοχλήσεις στη προπόνηση της Κυριακής (21/4), αλλά είπαμε πως προπονήθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα (22/4) – να αγωνιστεί κανονικά στο 3ο παιχνίδι της σειράς.

«Ανησυχώ για την ομάδα μου, δεν πιστεύω σε αυτές τις ιστορίες. Μιλάμε για τα playoffs και έχω τις ανησυχίες μου. Περιμένω την καλύτερη εκδοχή του Παναθηναϊκού. Ο Γκιστ ήταν αμφίβολος στο πρώτο ματς, αλλά έπαιξε. Προσπαθώ να μην αφήνω τίποτα να με παραπλανά, τίποτα που δεν μπορούμε να ελέγχουμε», δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ και πρόσθεσε για το ματς και την ατμόσφαιρα:

«Έχουμε ένα 2-0, αλλά δεν έχουμε ακόμη προκριθεί και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε κάνει κάποια λάθη στα δύο πρώτα ματς και υπάρχουν τομείς που μπορούμε να βελτιωθούμε. Το ζητούμενο είναι η υπομονή στην επίθεση και να διαβάζουμε καλά κάθε κατάσταση.

Όποιος ξέρει πώς είναι στην έδρα του Παναθηναϊκού, γνωρίζει πως δεν χρειάζονται τα playoffs, για να υπάρχει καυτή ατμόσφαιρα. Είμαι μια ομάδα που παίζει πάντα επιθετικά μπροστά στο κοινό της. Ο κόσμος πάντα επηρεάζει σε αυτό. Γι’ αυτό όμως από την αρχή της σεζόν λέμε ότι έχει σημασία το πλεονέκτημα έδρας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, τόσο λόγω της ποιότητας του Παναθηναϊκού, όσο και λόγω της ατμόσφαιρας. Στο τέλος της ημέρας θα είναι, όμως, πέντε εναντίον πέντε στο παρκέ».

Έρχεται ο Γιουλ αλλά δεν θα αγωνιστεί

Στο αεροπλάνο της Ρεάλ Μαδρίτης για την Αθήνα μπήκε ο Σέρχιο Γιουλ, με τον Πάμπλο Λάσο να μην τον υπολογίζει, πάντως, ενόψει του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο ισπανός γκαρντ είναι στην τελική ευθεία αποκατάστασης του τραυματισμού του, έχοντας ανεβάσει προπονητικούς ρυθμούς. Παρόλα αυτά, δεν αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο τρίτο ματς της σειράς, σύμφωνα με τον προπονητή της «βασίλισσας», που είπε: «Ταξιδεύουμε πλήρεις στην Αθήνα. Η ομάδα, παρά τις δύο προσπάθειες, έχει αναρρώσει πλήρως. Ο Γιουλ θα έρθει μαζί μας στην Αθήνα. Προφανώς, αύριο (23/4) δεν θα παίξει. Είναι πολύ καλύτερα, σε σχέση με την αρχική κατάσταση. Δουλεύει στο γήπεδο και είμαστε αισιόδοξοι».

Η Euroleague ετοίμασε ένα video με τις καλύτερες στιγμές του Νικ Καλάθη και του Φακούντο Καμπάτσο από τα παιχνίδια στην Ισπανία, εν όψει του αγώνα στο ΟΑΚΑ:

.@facucampazzo vs @Nick_Calathes15 ?

Two of the most exciting players in the league will go against each other again in Game 3

If you think these players belong in the All-EuroLeague team, remember to vote by clicking the link below https://t.co/4D0Nf54bTy pic.twitter.com/XI7KPsFKKE

EuroLeague (@EuroLeague) 22 Απριλίου 2019

Οι τρεις διαιτητές του αγώνα, «σφυρίζει» ο Λαμόνικα

Η Euroleague όρισε τους διαιτητές στο ΠαναθηναϊκόςΡεάλ Μαδρίτης επιλέγοντας τους Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία).

Βραβεύει τον Νίκο Χατζηβρέττα ο Παναθηναϊκός

Την καθιερωμένη βράβευση παίκτη από το σπουδαίο παρελθόν του θα πραγματοποιήσει στο τρίτο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, με τον Νίκο Χατζηβρέττα να τιμάται για την προσφορά του.

Όπως αναφέρει η «πράσινη» ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως στο Game 3 των Playoffs της Euroleague με αντίπαλο την Real Madrid (23/4, 21.00) θα συνεχιστούν οι βραβεύσεις παλαίμαχων αθλητών του «τριφυλλιού» με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου.

Μετά τον Απόστολο Κόντο, τον Τάκη Κορωναίο, τον Μιχάλη Κυρίτση, τον Λιβέρη Ανδρίτσο, τον Κώστα Τσαρτσαρή και τον Γιώργο Καλαϊτζή θα βραβευτεί μία ακόμη εμβληματική φυσιογνωμία του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Χατζηβρέττας.

Ο Νίκος Χατζηβρέττας γεννήθηκε στις 26/5/1977 και παρέμεινε στο «τριφύλλι» από το 2002 έως το 2009. Ήταν ο πρώτος Έλληνας παίκτης μετά τον Νίκο Γκάλη που αναδείχτηκε κορυφαίος σκόρερ στην Α1 φορώντας τη φανέλα του Ηρακλή. Ήρθε στον Παναθηναϊκό από την CSKA Moscow με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ρωσίας και συμμετείχε στο Final 4 του 2003. Με την πράσινη φανέλα κατέκτησε δεκατρείς τίτλους! Συγκεκριμένα βρέθηκε δύο φορές την κορυφή της Ευρώπης, κέρδισε έξι Πρωταθλήματα Ελλάδας, ενώ στέφθηκε και πέντε φορές Κυπελλούχος Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Real Madrid έχουν εξαντληθεί. Είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα στηρίξει την ομάδα με τον δικό του, μοναδικό τρόπο και παράλληλα θα την προστατεύσει δίνοντας βάση στα κάτωθι:

· Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας μην πλησιάζετε στο γήπεδο αν δεν έχετε στην κατοχή σας εισιτήριο. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια.

· Μην προμηθευτείτε εισιτήριο από κάποιον «τρίτο». Πέραν του ότι είναι παράνομο, δεν είναι και βέβαιο ότι θα σας επιτρέψει την είσοδο στο γήπεδο. Βλέπετε, υπάρχουν επιτήδειοι που εκμεταλλεύονται την «δίψα» των φιλάθλων να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα πουλώντας πλαστά εισιτήρια. Ο νόμος είναι αυστηρός τόσο για τον «θύτη» (αυτόν που πουλάει πλαστό εισιτήριο, ή μεταπουλά το δικό του), όσο και για το «θύμα» (εκείνον που το αγοράζει).

· Οι Θύρες θα ανοίξουν 2 ώρες και 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα (18:30). Γι’ αυτό ελάτε από νωρίς στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους.

· Καθίστε στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό σας!

· Παιδιά ηλικίας άνω των δύο ετών χρειάζονται εισιτήριο για την είσοδό τους στο γήπεδο!».

(με πληροφορίες από sdna.gr)

Φωτογραφίες: intime.gr

Keywords
ολυμπιακος, ρεαλ, θανασης γιαννακοπουλος, final four, real madrid, cska moscow, οπαπ, euroleague, νέα, εσακε, ρικ, παναθηναικος, ελλαδα, οακα, μαΐου, σημαίνει, nova, media, τσσκα, νοκ, ματ, game, θες, επηρεάζει, αθηνα, video, league, team, https, twitter, σλοβενία, προσφορες, καε, real, ηρακλης, cska, εισιτήρια, εθνικη τραπεζα, κινηση στους δρομους, καθαρα δευτερα, Ελιζαμπεθ Τειλορ, πανο ηρακλη, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, νεος παπας, ξανα, cska moscow, εδρα, εθνικη, εσακε, θεμα, ισπανια, κνημη, κοντρα, μπασκετ, οακα, ονειρο, παιχνιδια, πιεση, πλαισιο, ρικ, υγεια, ψεματα, ψυχολογια, euroleague, game, real, αδριατικη, αεροπλανο, αμυνα, αναμνησεις, απλα, αστεια, ατμοσφαιρα, αφορμη, εβδομαδες, βραδυ, γεγονος, γινει, γινεται, γινονται, γηπεδο, δευτερο, δευτερα, διοικηση, δωσει, δρομος, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ειπε, υπαρχει, εισιτήρια, ενεργεια, εξι, επηρεάζει, επρεπε, επιτυχια, ετων, εφυγε, ιδια, ιδιο, ιδρυση, ηλυσιακος, υπομονη, θες, καε, λαθη, μαδριτη, μαΐου, μαμα, ματ, μπορεις, μπορειτε, νικη, νικο, νοκ, ομαδα, παντα, οικογενεια, παιδια, παμε, ποδοσφαιρο, πρασινη, προβληματα, ψυχη, ρεαλ μαδριτης, ρολο, σεζον, συγκεκριμενα, συζητηση, σειρα, σπιτι, τειλορ, τιμη, τι ειναι, τριτη, τσσκα, φορμα, φταιει, φορα, χρηστος, χρονος, ιωαννης, ωρες, αυστηρος, cska, ευθεια, ειπαμε, εννεα, φιλοι, για σενα, ηρθα, https, ιατρικο, καρδια, κυριακη, league, media, μπροστα, νιωσω, ομαδες, παυλος, παιχνιδι, πληροφοριες, real madrid, σημαίνει, σωστο, team, θανασης, υπεροχο
Τυχαία Θέματα