ΠΑΟΚ: Προτάσεις ανανέωσης σε Σάκχοφ και Κάνιας, στην αναμονή ο Ενρίκε

Στον ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει να μελετούν τις ανανεώσεις των συμβολαίων βασικών ποδοσφαιριστών, προκειμένου να κλείσουν με τον συντομότερο και θετικότερο τρόπο τις εκκρεμότητες με παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται.

Έτσι, ενώ αναμένει την απάντηση του Φερνάντο Βαρέλα, στην γενναία πρόταση που του απεύθυνε, οι επιτελείς της νταμπλούχου ομάδας έκαναν αντίστοιχες προτάσεις στους Εβγκέν Σάκχοφ

και Χοσέ Κάνιας. Οι δυο παίκτες δεν βιάζονται να απαντήσουν, ωστόσο στον ΠΑΟΚ περιμένουν το συντομότερο τις απαντήσεις τους για να κινηθούν σε αντίστοιχες κατά θέση κατευθύνσεις ώστε να καλύψουν τα ενδεχόμενα κενά.

Άγνωστο παραμένει το καθεστώς πάνω στο οποίο θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ για τον Βραζιλιάνο, Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος εξεδήλωσε την επιθυμία να συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και δεν επιθυμεί να πάει για μια ακόμα φορά δανεικός ενώ επίσης είναι άγνωστες οι προθέσεις του ΠΑΟΚ και για τον Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος μολονότι έχει συμβόλαιο σε ισχύ, είχε εκφράσει την επιθυμία τον περασμένο χειμώνα να φύγει από την ομάδα. Αυτοί που ολοκλήρωσαν την συνεργασίας τους με τον ΠΑΟΚ και φεύγουν είναι οι Στέλιος Μαλεζάς, Παναγιώτης Γλύκος και Μάριος Σιαμπάνης.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα