Παντρεύεται ο Σταύρος Νιάρχος με την Ντάσα Ζούκοβα – Ο γάμος της χρονιάς στο Σεν Μόριτζ

Αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται να γίνει ο πολυαναμενόμενος γάμος της χρονιάς, του Σταύρου Νιάρχου με την 38χρονη Ρωσίδα επιχειρηματία και γκαλερίστα Ντάσα Ζούκοβα, στο χιονισμένο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας.

Ο 34χρονος Έλληνας δισεκατομμυριούχος και η 38χρονη Ζούκοβα έφτασαν στο χειμερινό θέρετρο τη Δευτέρα με ιδιωτικό αεροσκάφος, προκειμένου να διευθετήσουν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου τους που αναμένεται να τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας, παγκοσμίως.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του Δημαρχείου St Moritz, ενώ η δεξίωση

θα γίνει στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Kulm St. Moritz» που ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου και εκτιμάται ότι θα κοστίσει πάνω από 5 εκατομμύρια λίρες!

Από το Σεν Μόριτζ αναμένεται να παρελάσουν όλα τα ονόματα από του διεθνούς τζετ σετ και εκτιμάται ότι στην τελετή θα παρευρεθούν περίπου 500 άτομα.

Οι δυο τους γνωρίζονται παραπάνω από μία δεκαετία αλλά έγιναν ζευγάρι το 2018. Εκείνη ήταν παντρεμένη με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς μέχρι και το 2017, οπότε και εισέπραξε ένα ιλιγγιώδες ποσό μετά το διαζύγιό τους. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, ένα αγόρι δέκα ετών και ένα κορίτσι έξι.

Πηγή: Παντρεύεται ο Σταύρος Νιάρχος με την Ντάσα Ζούκοβα – Ο γάμος της χρονιάς στο Σεν Μόριτζ - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα