Παναθηναϊκός: Κατήγγειλε την σύμβαση με την ΠΑΕ ο Ερασιτέχνης – Ο «πόλεμος» καλά κρατεί…

Υπάρχει συνέχεια στην κόντρα μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού καθώς η πλευρά του Α.Ο. φέρεται να επέδωσε την Τετάρτη (1/8) εξώδικο προς την πρώτη ζητώντας απάντηση στο θέμα της αποπληρωμής των χρεών.

Μιλάμε για νέο επεισόδιο στην κόντρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Ερασιτέχνη, καθώς μετά τις ανακοινώσεις που είχαμε την Τρίτη (31/7), η πλευρά

του Αθλητικού Ομίλου αποφάσισε να πάρει σκληρά μέτρα και να κινηθεί νομικά εναντίον της πρώτης. Έτσι, φέρεται να κατήγγειλε την σύμβαση που υπάρχει ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη.

Την τελευταία σύμβαση είχε εξαναγκαστεί ουσιαστικά να υπογράψει η προηγούμενη διοίκηση πρωτοδικείου του Ερασιτέχνη, με την ΠΑΕ και η οποία προέβλεπε πως η αποπληρωμή των οφειλόμενων θα γίνει σε 60 δόσεις. Μία σύμβαση που οδήγησε όλα τα τμήματα της «Μάνας του Λόχου» να βρίσκονται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και την διοίκηση να μην έχει την δυνατότητα να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της τόσο προς τους αθλητές όσο και προς τους κρατικούς φορείς.

Έτσι, η πλευρά του Ερασιτέχνη επέδωσε την Τετάρτη (1/8) εξώδικο κατά της ΠΑΕ για το θέμα της σύμβασης. Μέσω αυτού ζητά να έχει μία απάντηση ως την Παρασκευή στην πρόταση που έχει καταθέσει για πληρωμή σε 6 ισόποσες δόσεις είτε για άμεση καταβολή των 500.000 ευρώ και ταυτόχρονο «κούρεμα» των υπολοίπων 90.000 ευρώ που οφείλονται από το σύνολο των 590.000 ευρώ. Για την ώρα, άλλωστε, δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από την πλευρά της ΠΑΕ σε αυτή την πρόταση πράγμα που έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια στους ανθρώπους του Α.Ο.

Στόχος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τον Παναθηναϊκό Α.Ο. έτσι ώστε να μπορέσει να αποπληρώσει το συντομότερο δυνατό το χρέος που έχει δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια και έφτασε στο σημείο να «πνίξει» την «Μάνα του Λόχου».

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα