Παφίλης: Όσο συγκλίνετε στρατηγικά, τόσο θα οξύνονται οι τόνοι

«Όσο περισσότερο συγκλίνετε στρατηγικά, τόσο οξύνονται οι τόνοι», υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, απευθυνόμενος σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση Εξεταστικής για τον Πάνο Καμμένο.

«Έχουμε μια βιομηχανία εξεταστικών, σε υπαρκτά μεν ζητήματα, αλλά ο πραγματικός στόχος είναι ο αποπροσανατολισμός»,

είπε ο κ. Παφίλης και προσέθεσε πως σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υιοθετήσει όσα λέει η ΝΔ.

«Η μεγαλύτερη υπηρεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι να κρύβει τις αιτίες που ο κόσμος ζει στη δυστυχία», είπε ο κ. Παφίλης και προσέθεσε: «Λένε στο λαό ότι φταίνε τα λαμόγια για να κρύψουν τις αιτίες».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ αναφέρθηκε και στο ναυτικό ατύχημα. «Όχι ότι δεν έχει ευθύνες ο κ. Κουρουμπλής. Αλλά, πείτε μου, άμα παραιτηθεί θα αλλάξουν οι νόμοι; Θα σταματήσουν οι άδειες στα σαπάκια; Θα αλλάξει συνολικά το πλαίσιο που προστατεύει αυτούς που κάνουν λαθρεμπόριο;», είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ και αναφερόμενος στο αίτημα για εξεταστική και τη σφοδρή αντιπαράθεση κυβέρνησης με ΝΔ, είπε:

«Εδώ έχουμε να κάνουμε με πόλεμο ισχυρών επιχειρηματικών συμφερόντων που διεκδικούν μερίδια της αγοράς. Σε αυτόν τον πόλεμο, παίρνουν θέση και όλα τα αστικά κόμματα. Αυτός ο πόλεμος συμφερόντων βγάζει καμιά φορά και άπλυτα στη φόρα, όπως έγινε και με τη Siemens».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα