«Ουδέποτε χαρακτήρισα τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν», απαντά ο Καμμένος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης (αλλά και σχεδόν όλα τα στελέχη της ΝΔ) κατηγόρησε χθες την κυβέρνηση για ηθική αυτουργία στη βομβιστική επίθεση που δέχθηκε ο ΣΚΑΪ. Ο Αλέξης Τσίπρας θύμισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή ότι «αντίστοιχη αθλιότητα είχε ακουστεί και για τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος κατηγορήθηκε ως αρχηγός της 17 Νοέμβρη».

Ορισμένα στελέχη της ΝΔ, αλλά και κάποια Μέσα προσκείμενα

στον Κυριάκο Μητσοτάκη υποστήριξαν ότι αυτές οι κατηγορίες προήλθαν τότε από τον Πάνο Καμμένο. Λίγο αργότερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα θέμα από το site olympia.gr, το οποίο απηχεί τις απόψεις του.

Σύμφωνα με αυτό: «Ουδέποτε ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν. Αυτοί που διέδωσαν αυτή την είδηση καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση από την ελληνική δικαιοσύνη» και παρέθεσε και τα σχετικά αποσπάσματα.

Αναφέρεται, επίσης, ο Πάνος Καμμένος προσέφυγε τότε στη Δικαιοσύνη και εφημερίδα του συγκροτήματος Λαμπράκη καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση η οποία τον κατηγόρησε σχετικά και υποχρεώθηκε να τον αποζημιώσει με ένα πόσο – μαμούθ, το οποίο ο Πάνος Καμμένος δεν εισέπραξε ποτέ.

Ουδέποτε ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν. Αυτοί που διέδωσαν αυτή την είδηση καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση από την ελληνική δικαιοσύνη. https://t.co/w3P1CeQwnS μέσω @Olympiada

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 18 Δεκεμβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα