Όταν ο Ρονάλντο αγκάλιασε τη Μαστροκώστα και «τράκαρε» με τον Δέλλα

Σε παραλία της Μεσσηνίας στην Costa Navarino είχαν την ευκαιρία να τα πούμε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Τραϊανό Δέλλα. Ο πορτογάλος, όπως έχει γίνει γνωστό, κάνει αυτή την περίοδο διακοπές με την οικογένειά του στη χώρα μας και ο «Κολοσσός»… έπεσε πάνω του, ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία στο Instagram. Το ίδιο έκανε και η γυναίκα του πρώην διεθνούς αμυντικού και νυν προπονητή, Γωγώ Μαστροκώστα.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί, λόγω της εξαιρετικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο επιθετικός της Γιουβέντους, εν όψει του επετειακού αγώνα για τον θρίαμβο της εθνικής μας στην Πορτογαλία το 2004 στις 4 Ιουλίου στη Ριζούπολη.

«Τον πέτυχα μετά από 15 χρόνια. Εδώ που τα λέμε ευτυχώς που δεν θα παίξει στις 4 Ιουλίου αντίπαλος μας γιατί όπως βλέπετε είναι σε…..καλή κατάσταση», έγραψε, αναφερόμενος στο προσεχές επετειακό παιχνίδι της Εθνικής του 2004 που κατέκτησε το Euro, κόντρα στην τότε Πορτογαλία.

Είναι ανοιχτό να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ο «CR7», αλλά δεν αναμένεται να αγωνιστεί, διότι δεν θα παίξουν εν ενεργεία ποδοσφαιριστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα