Όταν ο Πούτιν αγκάλιασε στοργικά τον Τραμπ (εικόνες)

Mία εικόνα «επιστημονικής φαντασίας» αντίκρισαν οι κάτοικοι του Μανχάταν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, όπου ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αγκαλιαζόταν στοργικά με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Στην εικόνα φαίνεται ο Πούτιν να φιλά τρυφερά στον ώμο τον Τραμπ αγκαλιάζοντάς τον, τη στιγμή που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και χαμογελά όλο γλύκα. Η εικόνα επίσης, συνοδευόταν και από το hashtag: «Aγάπη μέσω του μίσους», ενώ οι δύο άνδρες ήταν παντελώς γυμνοί.

Συγκεκριμένα, η εικόνα προβλήθηκε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο κατάστημα της Apple στη συνοικία Chelsea της Νέας Υόρκης και σε ακόμη δύο κτίρια.

Φαίνεται πως με αυτό τον τρόπο ο καλλιτέχνης σχολίασε την σχέση των κυβερνήσεων Ρωσίας- ΗΠΑ, αλλά και την ομοφοβία που έχουν δείξει πάμπολλες φορές και οι δύο ηγέτες.

Το concept είχε αναλάβει η εφαρμογή ανεύρεσης συντρόφου «Hater», με τον ιδρυτή και Διευθύνων Σύμβουλος της εφαρμογής, Μπρένταν Άλπερ να δηλώνει στο «Business Insider» πως υπάρχει αρκετή ένταση αυτή τη στιγμή στη χώρα ανεξάρτητα το ποια πλευρά υποστηρίζει ο καθένας. Πρόσθεσε πως πρόθεση του προκλητικού installation ήταν να διασκεδάσει τον κόσμο και να τους κάνει να γελάσουν.

«Μέσα από το χιούμορ, μπορείς να μετατρέψεις το μίσος σε αγάπη», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως το app προωθείται ως μια εφαρμογή που θέλει να συνδέσει τους χρήστες μέσα από τις διαφορετικές θέσεις που έχει ο καθένας και τις διαφωνίες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα