Όταν η Adele έσπασε το βραβείο της στην μέση και το έδωσε στην αντίπαλό της (video)

Η Adele στα χθεσινά βραβεία Grammy μας έδειξε για μία ακόμη φορά το πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

H Beyoncé ήταν το απόλυτο φαβορί με τις περισσότερες υποψηφιότητες στη χθεσινή τελετή των Grammy, αλλά νικητής της βραδιάς ήταν τελικά η Adele που κέρδισε τα περισσότερα και όλα τα μεγάλα βραβεία.

Όμως, όταν η Adele ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο

«Album of the Year» προχώρησε σε μια συγκινητική κίνηση που έκανε την Beyoncé να δακρύσει και όλους όσους ήταν στην αίθουσα να χειροκροτούν όρθιοι. «Δεν μπορώ να δεχτώ αυτό το βραβείο, και νιώθω πολύ ταπεινή και πολύ ευγνώμων», δήλωσε. «Αλλά η ζωή μου είναι η Beyoncé, και το άλμπουμ Lemonade ήταν τόσο μνημειώδες και τόσο καλά εκτελεσμένο». «Όλοι οι καλλιτέχνες εδώ την αγαπάμε. Είναι το φως μας για το πώς έχει κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται και να τους δυναμώνει. Σ’αγαπώ. Πάντα σε αγαπούσα και πάντα θα σε αγαπώ», συνέχισε κάνοντας την Beyoncé να ξεσπάσει σε δάκρυα.

Μάλιστα, η Adele δεν αρκέστηκε σε αυτό το συγκινητικό λόγο, αλλά στη συνέχεια έσπασε το βραβείο της στην μέση και έδωσε το μισό στην Beyonce!

Adele Broke her Grammy and gave the other half to Beyonce! Legit straight out of Mean Girls! #GRAMMYs #grammys2017 #Beyonce #adele #AOTY pic.twitter.com/xLz2WuplxO

— junkyGS (@JunkyGS) 13 Φεβρουαρίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα