Υπόθεση Novartis: Οριστική η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον Μανιαδάκη

Το πρώτο τετ α τετ με δικαστικούς λειτουργούς -από την ημέρα που κατέστη κατηγορούμενος στην υπόθεση της Novartis- είχε ο καθηγητής.Tο δικαστικό συμβούλιο εξέδωσε σχετικό βούλευμα επικυρώνοντας την εισαγγελική διάταξηΗ διαδικασία ενώπιον του Συμβουλίου διήρκησε περίπου 1 ώρα, ενώ ο καθηγητής παρέδωσε πολυσέλιδο υπόμνημα.

Το Δικαστικό Συμβούλιο επικύρωσε την Παρασκευή με βούλευμά του την εισαγγελική διάταξη απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα του Νίκου Μανιαδάκη, καθώς ο κατηγορούμενος στην υπόθεση της Novartis είχε σήμερα

το πρώτο τετ α τετ με δικαστικούς λειτουργούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστικό συμβούλιο εξέδωσε σχετικό βούλευμα επικυρώνοντας την εισαγγελική διάταξη και απορρίπτοντας, τους ισχυρισμούς του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα.

Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας και κατηγορούμενος εμφανίστηκε σήμερα στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών που έκρινε την προσφυγή του για άρση της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, που του επιβλήθηκε μετά την ποινική δίωξη για παθητική δωροδοκία.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης ο κ. Μανιαδάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Είμαι εδώ το φωνάζω δυνατά. Είμαι σίγουρος ότι θα λάμψει η αλήθεια και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα