Οργισμένοι οι γιατροί με το σποτ της καμπάνιας για τη σεξουαλική παρενόχληση των γυναικών

Την άμεση απόσυρση του βίντεο της καμπάνιας που δημιούργησε η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων για τη σεξουαλική παρενόχληση των γυναικών, ζητάει τόσο ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) όσο και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ).

Το εν λόγω βίντεο παρουσιάζει μία μητέρα, η οποία δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από τον παιδίατρο του παιδιού της.

Μάλιστα, αξιώνει, με επιστολή του προς τη γγ, Φωτεινή Κούβελα, να εξηγήσει στους πολίτες τους λόγους για τους οποίους προέβη σε αυτήν την απαράδεκτη πράξη, όπως τη χαρακτηρίζει.

Η επιστολή του ΠΙΣ προς τη ΓΓ Ισότητας, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Αλγεινή εντύπωση προκαλεί στην ιατρική κοινότητα το βίντεο που δημιούργησε και δημοσιοποίησε η Γενική Γραμματεία Ισότητας με αντικείμενο τη σεξουαλική παρενόχληση των γυναικών και στο οποίο εμφανίζει παιδίατρο να παρενοχλεί μητέρα μικρού ασθενούς.

Καλούμε την Γενική Γραμματεία Ισότητας να αποσύρει άμεσα το συγκεκριμένο βίντεο και να εξηγήσει στον ΠΙΣ και τους πολίτες τους λόγους για τους οποίους προέβη στην απαράδεκτη αυτή πράξη».

Από την πλευρά του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία στη Φωτεινή Κούβελα, Γενική Γραμματέα Ισότητας για το εν λόγω σποτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα