Κομματιάζουν και καίνε αμερικανικά δολάρια στην Τουρκία (video)

Προσπαθούν να «σώσουν» την τουρκική λίραΚαταστρέφουν ακόμα και αμερικανικές… συσκευέςΟ Ερντογάν δήλωσε ότι θα «δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με την οικονομία της χώρας»

Σε μεγάλη κόντρα βρίσκονται Τουρκία και ΗΠΑ μετά και τις απειλές για κυρώσεις από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή την κράτηση του πάστορα Ρίτσαρντ Μπράνσον από τις τουρκικές αρχές.

Η οργή που επικρατεί στην Τουρκία για τις ΗΠΑ είναι τεράστια και αυτό έγινε εμφανές από σχετικά βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για βίντεο που απεικονίζουν Τούρκους πολίτες να βάζουν φωτιά και να καίνε αμερικανικά δολάρια, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις κομματιάζουν δολάρια με σπαθί!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις αναφορές την ίδια… τύχη, εκτός από τα δολάρια έχουν και συσκευές που έχουν αμερικανική προέλευση.

Μία ημέρα μετά την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Τουρκίας από δύο σημαντικούς οίκους αξιολόγησης, εν μέσω της νομισματικής κρίσης, ο πρόεδρος της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ότι θα «δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με την οικονομία της χώρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα