Οπαδός του ΠΑΟΚ «την έπεσε» φραστικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη (εικόνες – video)

Υπό την «ομπρέλα» ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων βρέθηκε στο ξενοδοχείο «Porto Palace» στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συμμετάσχει σε κομματική εκδήλωση για το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών του κόμματος.

Ο λόγος για τον συναγερμό που σήμανε στην αστυνομία, ήταν το κάλεσμα των οπαδών του ΠΑΟΚ σε σημείο που βρίσκεται κοντά στον χώρο της εκδήλωσης, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για

το μέτωπο που άνοιξε ο κ. Μητσοτάκης με τον ισχυρό άνδρα του «Δικέφαλου του Βορρά», Ιβάν Σαββίδη.

Μάλιστα, κατά τη στιγμή άφιξης του προέδρου της ΝΔ στο ξενοδοχείο σημειώθηκε ένα φραστικό επεισόδιο: «Ο Μαρινάκης είναι καλύτερος από τον Σαββίδη;», φώναξε ένα άτομο απευθυνόμενο στον κ. Μητσοτάκη, ενώ οι προσωπική φρουρά του Κυριάκου Μητσοτάκη τον «τραμπούκισε» απομακρύνοντάς τον άρον-άρον όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

Νωρίτερα, σύμφωνα με το voria.gr, 5 οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν απέναντι από το «Porto Palace», οι οποίοι απομακρύνθηκαν από την αστυνομία.

Επίσης, όπως μετέδωσε το thestival.gr, περίπου 100 οπαδοί είχαν κάνει μηχανοκίνητη πορεία, ξεκινώντας από το «One Salonica», αλλά οι αρχές τους σταμάτησαν πριν προσεγγίσουν το ξενοδοχείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σημείο της «γαλάζιας» εκδήλωσης είναι αποκλεισμένο με κλούβες των ΜΑΤ.

Πηγή βίντεο: voria.gr, thestival.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα