Ομολόγησε ο O.J. Simpson τα φρικτά του εγκλήματα; – Η συνέντευξη που σοκάρει τις ΗΠΑ (video)

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ μετά την προβολή μιας ακυκλοφόρητης συνέντευξης του O.J. Simpson, κατά την οποία ο αθλητής φέρεται να ομολογεί τα εγκλήματά του, περιγράφοντας μια υποθετική ιστορία που κανείς δεν γνωρίζει αν συνέβη στα αλήθεια.

Αναλυτικότερα, η εν λόγω συνέντευξη βρισκόταν στο συρτάρι από το 2006 και προβλήθηκε μόλις χθες, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις στις ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται

ότι ο Simpson κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της πρώην γυναίκας του Nicole Brown Simpson και του σερβιτόρου RonaldLyle Goldman.

Τελικά, ο αθλητής απαλλάχθηκε το 1995 από τις κατηγορίες προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις στο περιβάλλον των θυμάτων.

Το 2008 ο 68χρονος συνελήφθη και καταδικάστηκε σε τουλάχιστον εννέα χρόνια κάθειρξη στη Νεβάδα με την κατηγορία της απάτης.

Η συνέντευξη λοιπόν δεν προβλήθηκε ποτέμέχρι χθες, εξαιτίας της κατακραυγής, καθώς θεωρήθηκε ότι επιχειρούσαν να εκμεταλλευτούν οικονομικά τον θάνατο δύο ανθρώπων.

Χθες, και μετά από προώθηση εβδομάδων, το Fox παρουσίασε στιγμιότυπα από την συνέντευξη του 2006, την οποία και επανέφερε στη δημοσιότητα στο πλαίσιο της δράσης κατά της έμφυλης βίας.

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Simpson υπενθυμίζει σταδιακά ότι η αφήγησή του για τα γεγονότα είναι “υποθετική” και αναφέρεται στο πώς έφτασε στο σπίτι της πρώην συζύγου του, με τον φίλο του “Τσάρλι”, ένα μαχαίρι ένα καπέλο και γάντια, πριν συγκρουστεί λεκτικά με την Nicole και τον Goldman.

“Θυμάμαι να παίρνω ένα μαχαίρι από τον Τσάρλι και, μετά από αυτό, για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι κάτι, εκτός από το να στέκομαι εκεί και να υπάρχουν όλα αυτά τα πράγματα τριγύρω”. Στην ερώτηση “ποια πράγματα” απαντά “αίμα και πράγματα” (Blood and stuff).

Η προβολή της συνέντευξης, αλλά και η στάση του Simpson σε αυτή, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στις ΗΠΑ, με το FOX να κατηγορείται για εκμετάλλευση του περιστατικού αλλά και τους τηλεθεατές να διερωτώνται αν πρόκειται για επί της ουσίας ομολογία του Simpson και όχι “υποθετική”.

Keywords
Τυχαία Θέματα