«Ομολογία ήττας για Μητσοτάκη η πρόταση μομφής σε Καμμένο»

«Eάν όντως ο κ. Μητσοτάκης προχωρήσει σε πρόταση μομφής, θα πρόκειται για ομολογία ήττας», σημειώνει αξιωματούχος της κυβέρνησης αναφορικά με το ενδεχόμενο πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ κατά του Πάνου Καμμένου, με αφορμή την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

Η ίδια πηγή συνεχίζει υπογραμμίζοντας:

«Απλά θα επιβεβαιώσει εμφατικά το νέο αδιέξοδό του μετά και τις αποκαλύψεις για την offshore της συζύγου του, για την

οποία δεν έχει το ούτε το θάρρος ούτε την ευθιξία να απαντήσει. Θα πρόκειται για μία απέλπιδα προσπάθεια συσπείρωσης της κοινοβουλευτικής του ομάδας. Αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση θα βρεθεί υπόλογος».

Δείτε επίσης: «Όσο πιο σύντομα φύγει αυτή η κυβέρνηση, τόσο το καλύτερο», τόνισε ο Μητσοτάκης (εικόνες – video)

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της ΝΔ χθες Παρασκευή ανέφερε πως «υπάρχει μείζων ζήτημα με τον κ. Καμμένο, όχι μόνο τώρα, υπήρχε εδώ και καιρό. Η υπόθεση αυτή με την Σαουδική Αραβία χρήζει διερεύνησης, χρήζει και δικαστικής διερεύνησης. Οι απαντήσεις που έχουν δοθεί είναι ανεπαρκέστατες, και πιστεύω ότι θα υπάρχει μεγάλη συνέχεια σε αυτή την υπόθεση», επεσήμανε και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η ΝΔ να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας. «Όλα τα όπλα τα κοινοβουλευτικά είναι στο τραπέζι. Θεωρώ, όμως, ότι επανειλημμένα ο κ. Καμμένος έχει εκθέσει τη χώρα, έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα προφανώς στον εταίρο του και όσο ο εταίρος του τον καλύπτει, όσο ο κ. Τσίπρας τον καλύπτει, τόσο είναι συνένοχος στις πράξεις και στις παραλείψεις του κ. Καμμένου», υπογράμμισε και κάλεσε τον κ. Καμμένο να προσέλθει στη Βουλή και να δώσει απαντήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα