Ομόφωνα αθώως ο αστυνομικός που κατηγορείται πως έπνιξε τη γυναίκα του

Ομόφωνα ενέκρινε αθώο το δικαστήριο, τον αστυνομικό που είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της συζύγου του, Ολυμπίας Μάντζιου.

Η εισαγγελέας ανέφερε πως από την ιατροδικαστική έκθεση και την αποδεικτική διαδικασία δεν μπόρεσε να καταστεί δυνατή η απόδειξη των αιτιών του θανάτου της 22χρονης αεροσυνοδού.

Στο άκουσμα της πρότασης οι συγγενείς της κοπέλας ξέσπασαν.

Η θεία της άτυχης κοπέλας ανέφερε στο Star:«από την πρώτη στιγμή που παντρεύτηκε υπέφερε. ννιά

με δέκα μήνες έμειναν παντρεμένοι και φοβόταν ακόμα και στο τηλέφωνο να μιλήσει. Είναι φως φανάρι πως αυτός την σκότωσε αφού πρώτα την άφησε έγκυο για να την εκδικηθεί».

Ο συνήγορος υπεράσπισης από την άλλη, Αλέξης Κούγιας, σχολίασε πως κανένας εισαγγελέας με το υλικό που είχε στα χέρια του δεν θα καταδίκαζε τον κατηγορούμενο.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος στην απολογία του είχε αναφέρει: «Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε το 2003 και ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα. Τον Μάρτιο του 2005 έμεινε έγκυος και παντρευτήκαμε. Ο πατέρας της είχε αντιρρήσεις για το γάμο. Ενδεχομένως να ήθελε κάποιον πιο πλούσιο για την κόρη του». Ενώ συνέχισε πως «το μοιραίο βράδυ του 2006 δεν καβγάδισαμε, δεν την χτύπησα και την δεν έπνιξα με το σεντόνι όπως με κατηγορούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα