Ολυμπιακός: Ποντάρει πολλά στον Τουρέ ο Μαρινάκης – Ντεμπούτο Γκιγιέρμε, Ναουέλ στο φιλικό 3-2 επί του Κισσαμικού (εικόνες)

Την άποψή του για τη μεταγραφή του Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον διεθνή άσο να τα δίνει… όλα στις προπονήσεις, για να έρθει στο επίπεδο που πρέπει ώστε να βοηθήσει τους Πειραιώτες. Την Πέμπτη (6/9) με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Γκιγιέρμε και Ναουέλ, ο Ολυμπιακός

επικράτησε σε φιλικό ματς του ΑΟΧ/Κισσαμικού με 3-2. Ανακοίνωσαν Σκουμπάκη οι «ερυθρόλευκοι». Ο Μαρτίνς ανακοινώθηκε από τη Λέγκια…

Ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων» μιλώντας στο «insideworldfootball» για την επιστροφή του ιβοριανού άσου μετά από 12 χρόνια τόνισε ότι είχε μόνο μία… επιλογή κι αυτή ήταν να τον φέρει στο… λιμάνι.

«Όταν συνειδητοποίησα πώς για τον Γιάγια η ιδέα να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ήταν σαν να επιστρέφει “σπίτι” του, είχα μόνο μια επιλογή. Να εκπληρώσουμε αυτά που ήθελε εκείνος, τις απαιτήσεις του. Και να σιγουρέψω πως το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα και για τους οπαδούς μας και για τον Γιάγια», τόνισε αρχικά ο Μαρινάκης και πρόσθεσε: «Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία πώς θα είναι θαυμάσιος ηγέτης, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, για τον Ολυμπιακό».

Οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού ήταν, μάλιστα, πρώτο θέμα στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα και στο ρεπορτάζ υπάρχουν φωτογραφίες από την υπογραφή του Τουρέ.

Ο Γιάγια Του΄ρ δεν δείχνει να πτοείται από το ότι είναι πιο πίσω από τους υπόλοιπους και λίγες ώρες μετά την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (6/9) ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία από το πρόγραμμα που ακολουθεί και το… ανεβαστικό μήνυμα: «Ας το κάνουμε!».

Let’s do this!!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα