Ολυμπιακός κατά Βασιλακόπουλου: Προκαλούν γέλιο όσα λέει

Ο Ολυμπιακός δεν πήρε επίσημα θέση στα όσα είπε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, αλλά και ο Γιώργος Βασιλειάδης σχετικά με τα δρώμενα στο χώρο του μπάσκετ και την παρουσία ξένων διαιτητών στα ντέρμπι, αλλά απάντησε στον πρόεδρο της ΕΟΚ με διαρροή, αναφέροντας πως τα όσα λέει προκαλούν γέλιο.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών τόνισε πως δεν υπάρχει

κάποια πρόβλεψη για παρουσία ξένων διαιτητών. «Δεν προβλέπονται ξένοι διαιτητές, είμαι υπέρ του ελληνικού μπάσκετ», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΟΚ.

«Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας βρήκε τη λαλιά του ύστερα από έναν μήνα κι αυτά που λέει προκαλούν μόνο γέλιο. Το να μιλάει για νόμους και κανόνες αυτός μας ξεπερνάει», είπαν οι «ερυθρόλευκοι» και συνέχισαν: «Ο άνθρωπος δηλαδή που δεν σέβεται τις αποφάσεις των δικαστηρίων και φεύγει από το γραφείο του σαν… φυγάς».

Θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός έχει γνωστοποιήσει με εξώδικο σε ΚΕΔ και ΕΟΚ την πρόθεσή του να μην αγωνιστεί εφόσον στο προσεχές ντέρμπι (17/3) με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ δεν οριστούν ξένοι διαιτητές.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε και αυτός για το επίμαχο θέμα της διαιτησίας στο μπάσκετ, καλώντας την ΕΟΚ να καθαρίσει τις σκιές, που έχουν δημιουργηθεί στο άθλημα, υπογραμμίζοντας ότι διαφωνεί με τους ξένους διαιτητές.

Keywords
Τυχαία Θέματα