Οικογενειακή τραγωδία στην Αγ. Βαρβάρα – «Σαφάρι» για τον πατέρα που πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του

Πατέρας, 70 ετών, πυροβόλησε με καταμπίνα τον 51χρονο γιο του κατά τη διάρκεια καβγά για οικογενειακές διαφορέςΔιακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο όπου λίγη ώρα μετά εξέπνευσεΟ δράστης εξαφανίστηκε μαζί με το φονικό όπλο

Πατέρας σκότωσε τον γιο του, μπροστά στα μάτια της μάνας και άλλων συγγενών, κατά τη διάρκεια επεισοδίου για οικογενειακές διαφορές, το απόγευμα της Τρίτης, στην Αγία Βαρβάρα.

Θύμα είναι ένας 51χρονος Ρομά, ο οποίος διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος με τραύματα στον θώρακα στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα, ενώ αναζητείται ο 70χρονος

πατέρας του για τον φόνο.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και τις καταθέσεις των συγγενών, πατέρας και γιος λογομάχησαν και οικογενειακά θέματα και τότε ο πατέρας άρπαξε την καραμπίνα του και τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Στη συνέχεια ο 67χρονος δράστης, διέφυγε παίρνοντας μαζί του και το όπλο του εγκλήματος και γίνονται έρευνες από την Αστυνομία, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς, «σαφάρι» για τον εντοπισμό του δράστη

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του 70χρονου «πιστολέρο» ο οποίος δε δίστασε να κόψει το νήμα της ζωής του ίδιου του παιδιού του. Μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, η επιχείρηση των αρχών δεν έχει αποδώσει καρπούς ενώ την ίδια ώρα συγκλονισμένη είναι η περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Οι συγγενείς δράστη και θύματος δεν μπορούν να πιστέψουν πως μία λογομαχία για οικογενειακά θέματα, «όπλισε» το χέρι του ηλικιωμένου άνδρα που έσπευσε να ρίξει από κοντινή απόσταση στον θώρακα του 51χρονου.

Όπως περιγράφουν χαρακτηριστικά, μετά από έντονο μεταξύ τους διαπληκτισμό, ο πατέρας άρπαξε μία καραμπίνα και πυροβόλησε από κοντινή απόσταση τον γιο του, σωριάζοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και έκτοτε αναζητείται.

Keywords
Τυχαία Θέματα