Οι ταραχοποιοί ειρηνοποιοί

*** Ο Τραμπ έχει παράπονο ότι οι Κούρδοι δεν βοήθησαν τους Αμερικανούς στην απόβαση στη Νορμανδία. Εμείς έχουν το παράπονο ότι η αντισύλληψη δεν ήταν ακόμα διαδεδομένη το 1946, χρονιά που όλως τυχαίως γεννήθηκε ο αμερικανός πρόεδρος.

*** Ο Ερντογάν ονόμασε την εισβολή στη Συρία «Πηγή ειρήνης». Πολύ επιτυχημένο. Ενθουσιάστηκαν όλα τα γραφεία τελετών στην παραμεθόριο Τουρκίας- Συρίας.

*** Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Νίκος Δένδιας, δήλωσε ότι η εισβολή της Τουρκίας στη Συρία είναι «στρατηγικό λάθος». Με αυτή τη έννοια αν κάποιος μπει οπλισμένος σε ένα ξένο σπίτι και αρχίσει να

σκοτώνει αυτό που είναι βέβαιο ότι θα τον σταματήσει είναι να του πεις: «Σταμάτα! Έχεις λάθος στρατηγική»

*** Συναχωμένη πήγε στο ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Φώφη Γεννηματά. Θα έστειλε μικρόβια στο ΚΙΝΑΛ ο Βενιζέλος, να φανταστούμε

*** Ο διαπρεπής οικονολόγος, Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι μια διεθνής ύφεση μπορεί να είναι ευκαιρία για την Ελλάδα. Ναι, θα είναι μοναδική ευκαιρία να ζήσει κανείς και πάλι την εποχή των σπηλαίων.

*** Η κυβέρνηση επανεξετάζει το επίδομα των 2000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται. Πρώτα θα ζητηθεί από τον Σπανούλη να δηλώσει τον οικογενειακό του προγραμματισμό, γιατί υπάρχει κίνδυνος να πέσει το μπάτζετ έξω.

Keywords
Τυχαία Θέματα