Οι «σωματοφύλακες» της Μαρέβας ξαμολήθηκαν στα ΜΜΕ (video)

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη και οι γνωστοί άγνωστοι γαλάζιοι «παπαγάλοι» διαλαλούν δεξιά και αριστερά από το πρωί της Τετάρτης, αφού «έσκασε» η είδηση ότι το όνομα της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη εμφανίζεται στη λίστα των «Paradise Papers», ότι όλα είναι καλά και νόμιμα. Δεν μας είπαν για το ηθικό, βέβαια, μέρος της υπόθεσης, αλλά αυτό είναι κάτι που – η αλήθεια είναι – κανείς δεν περίμενε ν’ ακούσει.

Διαβάστε επίσης: Στη λίστα των Paradise Papers το όνομα της Μαρέβας Μητσοτάκη – Τι απαντά η ίδια

Αυτό που δεν καταλάβαμε είναι το εξής: Αφού όλα είναι καλά,

νόμιμα και «δεμένα» γιατί η Νέα Δημοκρατία «ξαμόλησε» όλα τα δυνατά της «χαρτιά» σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, προκειμένου να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα;

Διαβάστε επίσης: ««Κανένα θέμα με τη συμμετοχή της Μαρέβας στα Paradise Papers» (video)

Η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη, μίλησε στην εκπομπή «Σήμερα», στον ΣΚΑΪ, ενώ λίγο αργότερα στην ίδια θέση βρέθηκε και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, στην εκπομπή «Αταίριαστοι», όπου λίγο πολύ είπε τα ίδια. Τι; Ότι όλο αυτό το θέμα με την εμπλοκή του ονόματος της κας. Γκραμπόφσκι ήταν ενορχηστρωμένο από το Μέγαρο Μαξίμου.

Διαβάστε επίσης: «Σπάει κόκαλα» η λογική της Ασημακοπούλου για τη Μαρέβα (video)

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, από την πλευρά της, μίλησε στην ΕΡΤ και επικαλέστηκε τη σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα, για να «ξελασπώσει» τη σύζυγο του κ. Μητσοτάκη.

Ο Μάκης Βορίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, ενώ ο «ειδικός» σε τέτοιες περιπτώσεις, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε σε όχι σε έναν, ούτε σε δύο, αλλά σε τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς. Στον «Παραπολιτικά FM», στον «Alpha 989» και φυσικά στον αγαπημένο του «ΣΚΑΪ» και στον Άρη Πορτοσάλτε.

Αναμένουμε τους επόμενους…

Μ. Καλουδάς

Keywords
Τυχαία Θέματα