Οι οδηγίες της Μίλαν στους οπαδούς της για την επίσκεψή τους στην Αθήνα

Η Μίλαν θα έχει δικούς της οπαδούς στο «Γ. Καραΐσκάκης» στον «τελικό» πρόκρισης κόντρα στον Ολυμπιακό για τον 6ο όμιλο του Europa League και οι ροσονέρι» έδωσαν οδηγίες στους φιλάθλους τους που θα βρεθούν στην Ελλάδα.

Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας έχουν στη μνήμη

τους τα επεισόδια που είχαν συμβεί τον Νοέμβριο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ με τον Άγιαξ για τον 5ο όμιλο του Champions League και θέλουν να προλάβουν ανάλογες άσχημες καταστάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μίλαν αναφέρει:

«Η Μίλαν ευχαριστεί τους οπαδούς της για τη μεγάλη προσήλωση κι αφοσίωση που επιδεικνύουν αποφασίζοντας να ακολουθήσουν την ομάδα για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναφέρουμε ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια του ταξιδιού:

– Θυμηθείτε να φέρετε την ταυτότητα ή το διαβατήριο που θα χρησιμοποιηθεί για την είσοδό σας στο γήπεδο.

– Για λόγους ασφαλείας σας αποθαρρύνουμε να περπατάτε μόνοι σας γύρω από την πόλη ή να φοράτε φανέλα, κασκόλ ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας δηλώνει ότι είστε οπαδός της Μίλαν.

– Μην χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να μεταβείτε στο γήπεδο. Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες που διαθέτει ο σύλλογος».

#OlympiacosMilan: le informazioni utili per garantire la sicurezza dei nostri tifosi nella trasferta di Atene ⤵https://t.co/iwtkaE8AsB

— AC Milan (@acmilan) 12 Δεκεμβρίου 2018

Info utili per i tifosi rossoneri che seguiranno il #Milan in terra greca. (https://t.co/A7153X56i4)#OlympiacosMilan #UEL

Keywords
Τυχαία Θέματα