Οι γυναίκες βλέπουν περισσότερο πορνό από τους άνδρες – Τι δείχνει έρευνα του Pornhub

Νέα έρευνα των Pornhub και xHamster ανατρέπει την καθιερωμένη αντίληψη ότι οι άνδρες είναι εκείνοι που παρακολουθούν κυρίως πορνό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέχθηκαν από το 2017, την προηγούμενη χρονιά παρατηρήθηκε ραγδαία αύξηση των γυναικών που βλέπουν πορνό.

Μάλιστα σύμφωνα με την έρευνα μία στις τρεις γυναίκες παραδέχεται ότι βλέπει πορνό μία φορά την εβδομάδα από το κινητό της τηλέφωνο.

Οι χώρες που σημείωσαν τη μεγαλύτερη αύξηση στις γυναίκες που παρακολουθούν πορνό είναι η Σαουδική Αραβία (11%) και η Νότια Αφρική (23%). Η Κίνα σημείωσε μείωση κατά 28% στους χρήστες των γυναικών και η Αυστραλία 17%.

Τι άλλο έδειξε η έρευνα:

Η λέξη που χρησιμοποιούν περισσότερο στις αναζητήσεις τους οι γυναίκες στις ΗΠΑ είναι «Daddy», ενώ σε ολόκληρο τον κόσμο είναι «Mοm».

Το 70% των γυναικών ηλικίας 25-30 μπαίνει στο Pornhub από το κινητό του κυρίως μετά και πως η πλειοψηφία τους κάνει log in μετά τα μεσάνυχτα, συγκεκριμένα μεταξύ 3-5 τα ξημερώματα.

Μερικοί από τους λόγους που οι γυναίκες βλέπουν πορνό είναι από περιέργεια, για να μάθουν περισσότερα πράγματα, για να αποβάλλουν το άγχος και το στρες, για να περάσουν την ώρα τους, για αυτοϊκανοποίηση, για να μπουν στο κλίμα, για να καλυτερέψουν τη σχέση τους και για να οπτικοποιήσουν τις κρυφές φαντασιώσεις τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα